YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'exconsellera Meritxell Borràs s'ha casat aquest cap de setmana per gaudir del vis-a-vis en cas de ser empresonada

L'enllaç es va formalitzar el passat cap de setmana

La consellera de Governació Meritxell Borràs
La consellera de Governació Meritxell Borràs | Cedida

Les interlocutòries del jutge Pablo Llarena han instal·lat el temor entre els polítics catalans. L’enviament a presó de fins a set polítics i dos activistes catalans en els darrers mesos, ha provocat diverses conseqüències devastadores per als protagonistes del procés català.

Han estat set els polítics qui, per exemple, han optat per fer les maletes i eludir així la previsible pena de presó que els esperava a Espanya. Tot i això, hi ha qui espera la decisió del jutge i aprofita per tancar els darrers assumptes abans que Llarena faci caure l’ús de la llei sobre la seva persona.

Aquest ha estat el cas, doncs, de Meritxell Borràs. L’exconsellera de governació de la Generalitat resta a l’espera de declarar i davant la incertesa de la decisió de Llarena, aquesta va optar per casar-se amb la seva actual parella, Antoni Asensio Ollé, el passat cap de setmana.

Meritxell Borràs es casa per tenir el dret a vis-a-vis en cas d’entrar a presó

Segons han explicat avui a ‘El Matí de Catalunya Ràdio’, les dones dels polítics empresonats Meritxell Lluís (Josep Rull), Laura Masvidal (Joaquim Forn), Blanca Bragulat (Jordi Turull) i Diana Riba (Raül Romeva), Borràs ha optat per curar-se en salut i tenir, almenys, el dret a vis-a-vis.

Els familiars dels presos han explicat que Borràs s’ho ha pres com quelcom «il·lusionant» però, com no pot ser d’altra manera, ho ha fet per la previsible «conseqüència de presó».

Els exconsellers de la Generalitat, abans d'accedir a l'Audiència Nacional
Els exconsellers de la Generalitat, abans d'accedir a l'Audiència Nacional | CatalunyaDiari.cat

 

Una experiència que, de fet, Borràs ja va viure en primera persona. L’exconsellera de governació va ser una de les polítiques catalanes que va romandre a presó durant 32 dies, i en aquest cas va fer-ho al costat de Dolors Bassa a la presó madrilenya d’Alcalá Meco. On, de fet, ja resta l’exconsellera de treball, afers socials i família.

No va poder gaudir del vis-a-vis durant la seva anterior estada a Alcalá Meco

La decisió de casar-se ha estat una conseqüència directa de la primera estada a presó. L’exconsellera no va poder abraçar-se amb la seva parella durant els 32 dies que va estar tancada a Alcalá Meco i ara hauria pres aquesta decisió per no haver de tractar amb la seva parella a través d’un vidre.


Comentaris

envia el comentari