Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Llach parla sobre la investidura de Sánchez: «Demostra fins a quin punt ha triomfat el 155»

A través d’un tuit, el cantautor s’ha posicionat sobre la investidura de Pedro Sánchez

Llach ha expressat la seva opinió a través de Twitter, tot i que lamenta haver-la de donar. | CatalunyaDiari.cat

El cantautor i exdiputat de JuntsxSi al Parlament, Lluís Llach, s'ha posicionat en contra de permetre la investidura de Pedro Sánchez.  Segons ha explicat Llach en un tuit  en el seu compte personal, creu que podria ser «possibilisme polític» que durant una segona volta de la legislatura hi hagués «dubtes de si Sánchez sí o no».

Però que aquesta situació es pugui donar en una primera volta i «sense condicions» només demostra, segons Lluís Llach, «fins a quin punt  ha triomfat el 155». Alhora, el cantautor ha remarcat que es tracta d'una opinió personal i que «d'alguna manera lamento fer-la».

Pedro Sánchez
Sánchez assegura que, si no hi ha investidura, l'única via possible són les eleccions | EFE

 

Sánchez demana «no aturar Espanya»

El propi president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, va fer una crida a la  «responsabilitat»  de les formacions polítiques per  no bloquejar la investidura i garantir l'estabilitat del país. 

«Demano a les forces parlamentàries una reflexió, perquè Espanya no es pot ni s'ha de parar», va explicar Sánchez, que va afegir que el país necessita un govern «al juliol i no a l'agost, al setembre o a l'octubre». En aquest sentit, Sánchez també va avisar que qui aposta pel no a la seva investidura  «està pensant en una  repetició electoral», que ha avisat que és l'única alternativa. 

També et pot interessar: