ÚLTIMA HORA

💉 Pfizer endarrereix entre tres i quatre setmanes l'entrega de vacunes a la Unió Europea

Llaços grocs, pintades i defecacions en seus i col·legis a Tarragona

La jornada electoral d'aquest 26 de maig de 2019 ha començat amb normalitat a la majoria de municipis de Catalunya

Un dels col·legis electorals d'Altafulla on han aparegut pintades
Un dels col·legis electorals d'Altafulla on han aparegut pintades | Altafulla Ràdio

La jornada electoral d'aquest 26 de maig de 2019 ha començat amb normalitat a la demarcació de Tarragona. Puntualment han pogut obrir tots els col·legis electorals de la demarcació i els votants més matiners, que ja feien cua a la porta, han pogut dipositar el seu vot a les urnes puntualment.

  

Així i tot, en alguns col·legis, el dia s'ha llevat amb algunes pintades reivindicatives. És el cas del Centre Cívic de Monnars, un dels col·legis electorals d'aquesta jornada, on han aparegut diverses pintades de llaços grocs a la façana. A primera hora del matí, membres de la Brigada Municipal han netejat les pintades i ja fa estona que no hi són. També els tres col·legis d'Altafulla s'han despertat aquest matí amb diferents pintades de llaços grocs a l'entrada, pintada que s'ha repetit també a l'entrada del col·legi electoral de Sant Roc, a Valls.

 

Seu del PSC de Valls, aquest matí
Seu del PSC de Valls, aquest matí | Albert Oliva

  

La seu del PSC de Valls, víctima d'actes vandàlics durant la nit

La seu del Partit Socialista de la ciutat de Valls ha estat víctima de desperfectes produïts durant aquesta passada nit. Els vidres i la façana de la seu dels socialistes vallencs, ubicada al Carrer de l'Església de la capital de l'Alt Camp ha aparegut plena de pintura groga i excrements.

  

No és el primer cop que la seu dels socialistes vallencs apareix bruta i amb pintades reivindicatives. Durant els darrers mesos s'han repetit atacs similars d'aquest tipus. 

Col·legi Vallenc amb pintades
Col·legi Vallenc amb pintades | Albert Oliva

 

Tret d'aquests incidents de primera hora, la jornada electoral està avançant amb normalitat a les diferents poblacions tarragonines.


Comentaris

envia el comentari