Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Els CDR, a la Meridiana

Surten de Soto del Real tres dels CDR empresonats

Han sortit aquest vespre en llibertat sota fiança

Els CDR, a la Meridiana
Tres dels CDR han sortit aquest vespre de la presó | Catalunya Diari

Tres dels CDR detinguts i acusats de terrorisme i empresonats de manera preventiva han sortit de Soto del Real  aquest vespre després que aquest matí l'Audiència Nacional hagi ordenat la seva llibertat sota fiança de 5.000 euros. La Fiscalia en va proposar 9.000, amb l'argument que cap d'ells va tenir contactes amb explosius, però finalment l'Audiència n'ha decretat menys.

D'aquesta manera,  Xavier Buigas, Guillem Xavier Duch i Eduardo Garzón han pogut sortir de la presó  aquest divendres, 20 de desembre. Els tres hauran de comparèixer tots els dilluns al jutjat i hauran de fixar un telèfon, un domicili i una persona de contacte per rebre qualsevol mena de comunicació judicial. A més, se'ls prohibeix sortir de l'Estat.

Marxes per la llibertat dels presos

Aquest cap de setmana comencen les marxes de torxes nadalenques per a exigir l'alliberament dels presos polítics catalans i el retorn dels exiliats. Les marxes de torxes, convocades per l'organització Rescat, se celebren arreu de Catalunya i compten amb el suport de l'ANC, els CDR i diversos grups de suport dels detinguts durant les manifestacions contra la sentència del procés.

També et pot interessar...