TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

Una llibreta confiscada per la Guàrdia Civil situa a Marta Rovira al «comitè estratègic» del Procés

La llibreta contenia «300 mesures previstes per a la independència» i va ser confiscada durant l'operació 'Anibus'
Marta Rovira al Consell Nacional d'ERC celebrat aquest dissabte 4 de novembre | Twitter

 

Marta Rovira és a l’ull de l’huracà després que el jutge Pablo Llarena hagi demanat investigar-la per formar part del «comitè estratègic del Procés». Així mateix, segons explica ‘El Confidencial’, la Guàrdia Civil hauria trobat com a prova clau una agenda ‘Moleskine’ confiscada durant els registres de la benemèrita en l’operació ‘Anibus’.

 

L’agenda, que hauria estat trobada durant un registre al domicili de l’aleshores secretari general de Vicepresidència del Govern, Josep Maria Jové, inclou referències de Rovira que, segons expliquen, la vinculen directament amb l’estratègia traçada pel Govern català per assolir la independència.

El contingut de les notes

Els apunts de Marta Rovira, investigada per Llarena, arrenquen el febrer de 2015 i conclouen a finals de 2016. Rovira, que l’agenda és citada com «MR» o «Marta», conté diverses referències que han servit a Pablo Llarena per demanar la investigació de la política vigatana.

 

«Fer realitat la República catalana en el marc de la UE» o «reforçar la xarxa complicitats internacionals. A base d’un patriotisme basat en responsabilitat social. Econòmica, cultura i mediambiental», són algunes de les frases que Rovira va apuntar a la llibreta esmentada.

 

Així mateix, aquestes al·legacions haurien estat apuntades per la Guàrdia Civil a l’informe aportat al Jutge número 13 de Barcelona.

300 mesures previstes per a la independència

La llibreta revela també que, el desembre de 2015, es va organitzar una reunió secreta on van assistir-hi l’exconseller, Raül Romeva, o el diputat al Congrés, Joan Tardà. La reunió, a més, va servir per detallar «300 mesures previstes per a la declaració d’independència».

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris