Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Gabriel Rufián

La lliçó que Rufián ha donat a un famós periodista per acusar-lo de riure's d'un mort

Tot arran del comentari desafortunat d'un membre de l'ANC sobre el pilot de l'exèrcit que va estavellar-se a Múrcia

Gabriel Rufián
Gabriel Rufián s'ha defensat de les increpacions de Juan Ramon Lucas per Twitter | CatalunyaDiari.cat

 

Un pilot d'avió de l'Exèrcit de l'Aire espanyol ha mort aquesta passada setmana després de caure al mar. L'accident, que va ocórrer a la Manga del Mar Menor, a Múrcia, es va emportar la vida d'un pilot que pertanyia a l'Acadèmia General de l'Aire. Encara s'estan investigant les causes de l'accident, però tot apunta al fet que va fer un bucle mentre feia una maniobra, i es va precipitar accidentalment a l'aigua.

El mateix dia de la seva mort,  un membre de l'Assemblea Nacional Catalana va ser fortament criticat  per fer befa de la pèrdua d'aquest membre de l'exèrcit a través d'un tuit: «Ja estan els 'capullos' de l'exèrcit llençant residus al mar!», acompanyat d'una segona piulada:  «Contaminant l'ecosistema. Espero que cap espècie marina hagi patit». Van ser tantes les crítiques que va rebre fins al punt que va acabar tancant el seu compte de Twitter.

«Aquests són els vostres»

Van ser molts els partits que van reaccionar a la piulada d'aquest membre de l'ANC: VOX, PP, C's... Però un altre personatge públic que ha criticat l'acció ha estat el presentador Juan Ramón Lucas. El periodista que ara presenta 'La Brújula' a Onda Cero, però que ha passat per tants programes i cadenes, va voler increpar  un polític català arran d'aquest tuit:  Gabriel Rufián.

Lucas es va indignar i va voler posar a Rufián dintre del mateix sac: «Aquests són els vostres», apuntava Lucas. «Plorem per un pres al qual la seva família no pot veure, però defequem sobre els morts aliens. Misèria. Res més. I res menys».

Resposta amb insults cap a Rufián

A propòsit d'això,  Rufián hi ha volgut contestar, amb imatges de persones que insultaven al mateix independentista. «No sé a què et refereixes amb 'els vostres', Juanra. Però meus no són res. Com estic segur que tampoc són teus, aquests», fent referència als que insultaven a Rufián amb qualificatius com «analfabet» o li dedicaven expressions com «em presento voluntari per a posar-te la bomba per l'anus».

El mateix Lucas ha volgut respondre a Rufián, per tal de matisar  el seu primer comentari. «Em refereixo als que estan a la mateixa trinxera que heu obert. Ja sé que tu no diries ni pensaries això».

També et pot interessar...