La Lliga demana a la Federació que el clàssic del 26 d'octubre se celebri a Madrid

El Madrid proposar aplaçar el partit

La Liga ha demanat que el clàssic del 26 d'octubre se celebri a Madrid
La Lliga ha demanat que el clàssic del 26 d'octubre se celebri a Madrid | Twitter (@porestoonline)

La Lliga ha demanat al Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol que el clàssic entre el Barça i el Reial Madrid del pròxim 26 d'octubre se celebri a la ciutat de Madrid, i no al Camp Nou, a Barcelona, tal com estava previst. 

El clàssic coincideix amb la gran manifestació que hi ha prevista a Barcelona per protestar contra la sentència del Tribunal Suprem sobre el procés. El partit s'ha de jugar el 26 a les 13.00 hores al Camp Nou i això ha portat a la Lliga a demanar aquest canvi per por que es puguin produir incidents a les zones properes al camp. 

Ara serà el Comitè de Competició qui haurà de decidir si aprova o no aquesta proposta. En cas que ho aprovés, el partit de la segona volta es jugaria l'1 de març al Camp Nou. Per la seva part, el club blan considera que el canvi podria alterar la competició i perjudicar a tercers. És per això que el Madrid proposa ajornar el clàssic.

El FC Barcelona demana «diàleg»

El club ja va expressar la seva opinió en relació amb la sentència del procés el passat dilluns a través d'un comunicat on assenyalava que la resolució del conflicte «passa exclusivament, pel diàleg polític» i afegia que des del club demanen «a tots els responsables polítics que liderin un procés de diàleg i negociació».

D'altra banda, davant la previsió de les dificultats de mobilització pel pròxim divendres, arran de la vaga general que hi ha convocada, el FC Barcelona ha decidit avançar el seu viatge a Eibar aquest dijous.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari