Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Santiago Abascal i Ignacio Garriga, VOX

VOX aposta per la seva línia més dura a Barcelona

Ignacio Garriga repeteix com a cap de llista per Barcelona i l’acompanya com a número dos l’advocat de la família Franco, Juan José Aizcorbe

Santiago Abascal i Ignacio Garriga, VOX
Santiago Abascal, líder de VOX, i Ignacio Garriga, cap de llista a Barcelona | Europa Press (David Zorrakino)

 

VOX ja té la llista preparada per presentar a Catalunya  de cara a les eleccions del 10-N. El partit de Santiago Abascal, que podria ser la tercera força més votada, ha seleccionat els seus representants deixant de banda el nucli fundador de la formació i les llistes que han presentat pel Congrés dels Diputats i el Senat són ben diferents de les presentades a les passades eleccions del 28 d’abril, amb l’ascens dels antics membres de Plataforma per Catalunya.

Garriga, cap de llista a Barcelona

Concretament, fonts internes de VOX han explicat a ‘Crónica Global’ que «hi ha hagut una neteja respecte a les del 28 d'abril. Cauen els membres de l'últim del comitè executiu provincial de Barcelona que quedaven i encimbellen a la nova gestora avalada pel secretari general –Javier Ortega Smith – la setmana passada». Així, dins la llista els noms s’han reestructurat i han pujat posicions noms «molt lligats a la xenòfoba PxC, que rees tenen a veure amb els valors inicials del partit a la regió», continuen explicant.

Finalment,  la llista per a Barcelona serà liderada per Ignacio Garriga, seguit per Juan José Aizcorbe, advocat de la família Franco i ex-alt càrrec del Grup Intereconomia, i Juan Carlos Segura. Mentre que en quarta posició es troba Mónica Lora, exedil de Mataró i número u per Girona està imputada per presumpta revelació de secrets, juntament amb Ignasi Mulleras que resten a l’espera de les conclusions que es presentaran respecte a aquesta causa al jutjat d’Instrucció número 2 de Vic.

Pel que fa a la resta de províncies catalanes,  a  Girona Ignasi Mulleras Vinzia encapçala la llista de VOX desplaçant al número dos el candidat al 28-A, Alberto Tarradas Panque.  A Lleida repeteix Miquel Bonastre  Guillamet, i a Tarragona també repeteix com a cap de llista  Alejandro de Anta Puig.

També et pot interessar...

  • VOX utilitza la imatge de Susanna Griso i Mercedes Milà per demanar el vot
  • VOX exigeix la suspensió immediata de l'autonomia de Catalunya
  • Ignacio Garriga, el català d’origen guineà que irromp al Congrés de la mà de VOX