IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Lluís Llach diu que ell també formarà part de la llista unitària però que no hi són tots

Lluís Llach s'ha expressat en un tuit

Fa uns dies que els diferents partits de Catalunya estan configurant les seves llistes electorals de cara a les eleccions del 21-D. Segons el resultat del sondeig realitzat per l'empresa GAD3, la participació dels votants en aquesta ocasió arribaria a nivells de rècord (per sobre del 80%). Els resultats, quant a percentatges de vot dels partits, donaria com a vencedor Esquerra, amb més d'un 29% de les paperetes, seguida de Ciutadans, que arribaria al 21%.

Pel seu costat, ERC podria presentar-se en una llista individual a les eleccions del 21-D,si no es presenta una llista unitària en la qual estigui Puigdemont com candidat. D'aquesta manera, el PDeCAT podria quedar-se en una cinquena posició. Però aquesta no és l'única raó que portaria ERC a voler una llista individual, ja que també volen ser els protagonistes de grans decisions i no tenir les mans lligades, com ha succeït en el conjunt Junts pel Sí. 

Mentre el bloc independentista enllesteix la llista única electoral, Lluís Llach a fet una piulada dient que, en definitiva en la llista hi estan gairebé tots, amb ell també inclòs: «Definitivament, si hi som quasi tots, també estic per la llista única». Llach fa referència als consellers actualment empresonats que no hi estan presents, per fer front comú per vèncer el front constitucionalista. 


Comentaris

envia el comentari