Lluís Puig publica un missatge en el que dona a entendre que ha estat a Catalunya

El missatge va acompanyat d’una fotografía des de dalt del monestir de caire benedictí de Sant Llorenç

Lluís Puig es presenta com alcalde de Terrssa per JxTerrassa | Catalunya Diari

Lluís Puig, candidat a l’alcaldia a les eleccions de Terrassa (Vallès Occidental) per 'Junts x Terrassa' i exconseller exiliat, ha piulat aquest matí un missatge que deixa entreveure algunes intrigues.

El missatge va acompanyat d’una fotografia des de dalt del monestir de caràcter benedictí de Sant Llorenç, i ha escrit: «Ahir, des de dalt la Mola, a Sant Llorenç del Munt, veia la meva ciutat de Terrassa així».

Així, podem entendre que l’exconseller ha passat a Catalunya part del seu temps, com ja ho va fer fa unes setmanes a l'estar a Perpinyà i l’Alguer.

La candidatura de Puig per JxTerrassa

Toni Comín, Lluís Puig i Meritxell Serret a un acte polític | Catalunya Diari

 

D'una altra banda, ‘Nació digital’ publicava que en el cas que Puig no fos jutjat pel delicte de malversació pel Suprem, podría tornar a la ciutat, ja que actualment es troba vivint a Brusel·les. Segons Miquel Sàmper, tant Rull com Puig representen «la defensa dels drets i les llibertats» que volen transmetre amb una candidatura que es presenta a l’alcaldia de la ciutat.

Així, JxCat té entre mires «eixamplar l’espectre polític» i poder defensar «polítiques de centre, de centreesquerra i d’esquerres», afirmava Samper.

La postura ideològica de Junts per Terrassa (JxTerrassa) és la defensa de la unitat independentista per tal de poder arribar a acords després dels resultats. Samper deia el següent: «L’independentisme terrassenc no ha sigut intel·ligent», fent una crítica per tal d’aconseguir una llista unitària.

No obstant això, Samper ha deixat clar que si no s’acaba complint el compromís verbal dels partits independentistas, estan disposats a mirar cap a les forces republicanes que es presenten a les eleccions ( Podem-Ive, Tot per Terrassa o TeC).


Comentaris

envia el comentari