rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Lluís Puig viatja a Luxemburg i podria provocar la reactivació de l'euroordre de detenció

El moviment ha agafat per sorpresa a Llarena
L'expresident Puigdemont i els exconsellers Comín, Serret i Puig | CCMA

 

L’exconseller Lluís Puig ha desafiat Pablo Llarena aquest divendres, 23 de febrer, amb el seu darrer viatge. Segons ha explicat el mateix Puig a les xarxes, aquest s’ha desplaçat amb un grup de catalans a Luxemburg.

 

La situació, però, podria provocar un moviment de fitxes dramàtic pel català. I és que si el jutge del Tribunal Suprem, Pablo Llarena, ho veu oportú, aquest podria reactivar l’euroordre de detenció contra els exconsellers que són a Bèlgica i l’expresident, Carles Puigdemont.

«A Luxemburg, per seguir treballant per la cultura i el país»

Ha estat el taxatiu missatge que de Puig a les xarxes. Aquest, que el 30 d’octubre de 2017 va fer les maletes cap a Brussel·les amb tres consellers més i Carles Puigdemont, ha volgut explicar que continuen treballant per Catalunya.

 

«Avui a Luxemburg hem pogut seguir treballant per la cultura i el país» ha relatat el mateix Puig mentre al·legava, als seus comptes d’Instagram i Twitter, mentre afegia: «Quin honor anar trobant gent valenta per tot arreu».  

 

Al fil de la declaració, el mateix Puig ha publicat una fotografia amb diferents catalans que l’exconseller s’ha trobat a Luxemburg.

 

La decisió de Llarena, definitiva

La pilota és a la teulada de Pablo Llarena. A hores d’ara no se sap quins són els passos que seguirà el jutge del Suprem i caldrà estar molt atent a les pròximes hores.

 

Així mateix, aquest  ha dictat ordres de detenció a Espanya per als polítics catalans que van fugir a Brussel·les. Entre els quals es troben Carles Puigdemont, Clara Ponsatí, Antoni Comín, i Meritxell Serret.

 

D’altra banda, però, quan Puigdemont, va optar per viatjar a Dinamarca per fer una conferència, aleshores Llarena va desestimar la petició de la Fiscalia espanyola d’activar l’euroordre.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris