Carmen Lomana: «Inés Arrimadas pateix ‘bullying’ a Catalunya»

Lomana ha atacat el col·lectiu feminista: «Només donen suport a les dones d’esquerres»

Carmen Lomana ha sortit en defensa d'Inés Arrimadas
Carmen Lomana ha sortit en defensa d'Inés Arrimadas | CatalunyaDiari.cat

Inés Arrimadas compta amb una nova defensora. La col·laboradora de televisió i empresaria espanyola, Carmen Lomana, no ha dubtat en fer una defensa aferrissada de la líder de Ciutadans a Catalunya i, de pas, atacar el col·lectiu feminista. «Les feministes només donen suport a les dones d’esquerres. M’agradaria veure a tot aquest grup de feministes esbojarrades defensant-la».

Més enllà de la crítica a un col·lectiu que considera única i exclusivament d’esquerres, Lomana ha anat més enllà en una entrevista a 'La Razón' per carregar contra els crítics d’Inés Arrimadas a Catalunya. En aquest sentit, doncs, la controvertida col·leccionista d’alta costura ha comentat: «Inés Arrimadas pateix ‘bullying’ a Catalunya».

Lomana i la seva defensa a Arrimadas

No s’ha aturat, però, en aquest punt. Entestada a criticar les feministes —de les quals considera que només defensen les dones que es postulen políticament a l’esquerra—, Lomana ha prosseguit el seu discurs lamentant: «Entre les dones hi ha classisme i sectarisme en funció de la ideologia que tenen».

En aquest context, doncs, Lomana ha optat per reforçar el seu discurs posant a la palestra el cas de la renúncia de Cristina Cifuentes, obligada a dimitir pel cas de l’obtenció d’un màster fraudulent i per l’aparició d’un vídeo on se la podia veure furtant un parell de lots de cremes dermatològiques. «A Cifuentes, d’altra banda, tampoc la van defensar quan van acusar-la d’haver estat amant d’un altre company del PP».

Inés Arrimadas, durant la campanya pel 21-D
Inés Arrimadas, durant la campanya pel 21-D | CatalunyaDiari.cat

 

Arrimadas acusa Torra d'utilitzar els Mossos com a «policia política»

Arrimadas ha seguit la línia del discurs de Juan Carlos Girauta —qui va convidar a través de Twitter a retirar llaços grocs i a desobeir l’acció dels Mossos d’Esquadra— en comentar que el cos policial català és la «policia política» de Catalunya.

En una entrevista a RAC 1, Arrimadas ha assegurat que «Torra vol utilitzar els Mossos d'Esquadra com a policia política», però s'ha mostrat convençuda que no passarà. «No ho aconseguirà, però ho vol fer», ha insistit. Per a la líder taronja, un exemple de l'ús polític del cos de policia és que s'hagin identificat persones que treuen llaços grocs i pengen banderes espanyoles, però no els que pengen aquests símbols. 


Comentaris

envia el comentari