Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Els universitaris presents a la plaça han escridassat a la comitiva de Ciutadans i aquests han respost amb crits de «Llibertat, llibertat!»

Lorena Roldán (C's) surt escridassada de la plaça Universitat després de demanar que aixequin l'acampada

La portaveu dels taronges al Parlament, la tarragonina Lorena Roldán, ha explicat que han denunciat davant la Junta Electoral Central «l'acampada universitària a plaça Universitat»

Els universitaris presents a la plaça han escridassat a la comitiva de Ciutadans i aquests han respost amb crits de «Llibertat, llibertat!»
Els universitaris presents a la plaça han escridassat a la comitiva de Ciutadans i aquests han respost amb crits de «Llibertat, llibertat!» | ACN

Ciutadans ha portat a la Junta Electoral Central (JEC) l'acampada de plaça Universitat,  segons ha explicat aquest dilluns la portaveu del partit al Parlament, Lorena Roldán, en una atenció als mitjans. Segons ella, la plaça és un «espai reservat per la campanya» i els concentrats estan fent que els partits no puguin «fer-la servir».

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

Roldán ha denunciat que «ni Colau, ni Torra ni Sánchez facin res» per acabar amb l'acampada «il·legal» i ha alertat que els manifestants poden «impedir l'accés als col·legis» el 10-N. Les declaracions s'han celebrat a pocs metres de les tendes de campanya, enmig d'una escridassada de desenes d'acampats. Al final de l'acte, els dirigents de Cs s'han girat cap als concentrats i els han respost amb crits de «llibertat».

«Catalunya som tots, avui i sempre»

Roldán ha respost a l'escridassada dels manifestants amb una piulada en la qual assegura que «no us tenim por; no ens fareu fora de Catalunya; no ens fareu callar; no ens rendirem, ni ara, ni mai. En democràcia, els únics que sobren són els totalitaris. Que quedi molt clar: Catalunya som tots, avui i sempre».