Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Lorena Roldán durant la Diada a Barcelona

Lorena Roldán demana la dimissió de Quim Torra per la detenció de nou independentistes

La líder de Ciutadans assegura que «els CDR estarien planejant accions violentes» | El president del PPC, Alejandro Fernández, aposta per «esperar que les investigacions avancin»

Lorena Roldán durant la Diada a Barcelona
Imatge d'arxiu de la líder de Ciutadans a Catalunya, Lorena Roldán. | Catalunya Diari

 

Primeres reaccions polítiques al dispositiu de la Guàrdia Civil que, aquest matí de dilluns, 23 de setembre, ha detingut a nou independentistes seguint instruccions dels Jutjats Central número 6 de l'Audiència Nacional. La líder de Ciutadans a Catalunya, la tarragonina Lorena Roldán, ha fet una piulada en la qual demana la dimissió del president del govern de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra.

«Gràcies a la Guàrdia Civil, coneixem que els CDR haurien estat planejant accions violentes i tindrien precursors per fabricar explosius. Torra va ordenar que collessin, Sánchez mira cap a un altre cantó i aquest és el resultat. Senyor Torra, dimiteixi ja!» ha apuntat Roldán.

 

Reacció del Partit Popular català

El president del Partit Popular català, Alejandro Fernández, també s'ha posicionat a través de les xarxes socials. En un primer moment, el líder dels conservadors catalans ha publicat que «tenien preparades bombes. Quan vaig advertir de la 'batasunització' del moviment separatista a través dels CDR, em van dir de tot. O es talla això de soca-rel o tindrem un greu problema. Repeteixo: tenien bombes».

 

El polític popular tarragoní ha esborrat aquesta piulada però desenes d'usuaris de Twitter se l'han recordat, adjuntant la corresponent captura del tuit. Tot seguit, Alejandro Fernández ha tornat a parlar de l'actuació de la Guàrdia Civil assegurant que  «esperarem que les investigacions avancin. Ara bé, si mitjans de comunicació de tota mena es parlen d'aquest tema de manera tan explícita, mal senyal!»