Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Lorena Roldán, possible candidata de Ciutadans a la presidència de la Generalitat

La diputada tarragonina, actual portaveu taronja al Parlament de Catalunya, surt com a favorita a les primàries convocades per Ciutadans de cara a un avançament electoral a Catalunya

Tot apunta que Lorena Roldán, a l'esquerra en una imatge d'arxiu d'una visita a una Feria de Abril, també prendrà el relleu d'Inés Arrimadas, al centre de la imatge, com a candidata a la presidència del govern de la Generalitat de Catalunya. | Twitter @Ciutadans

 

Nou pas endavant de la tarragonina Lorena Roldán en la seva carrera política.  La portaveu de Ciutadans al Parlament de Catalunya ha rebut el suport del secretari general dels taronges, José Manuel Villegas, com a possible candidata de la formació a la presidència del govern de la Generalitat de Catalunya.

[predef]tarragona-digital-84[/predef]

Ciutadans ha convocat primàries a Catalunya perquè entenen que hi haurà avançament electoral i «hem de ser previsors i arribar a l'estiu amb els deures fets», com ha remarcat Villegas en una compareixença de premsa aquest dilluns, 15 de juliol.

«Una gran candidata»

Preguntat sobre si Roldán podria assumir ser la cap de cartell dels taronges a Catalunya, el secretari general de Ciutadans ha respost que  «no hi ha dubte que és una gran candidata així com una gran portaveu al Senat, on està fent una tasca brillant». «Si es vol presentar a les primàries», ha apuntat José Manuel Villegas, «segur que serà una gran candidata».

Si finalment es confirma que Lorena Roldán aspirarà a la presidència de la Generalitat, la tarragonina haurà fet una carrera fulminant en pocs mesos des del salt d'Inés Arrimadas a la política estatal en les darreres eleccions generals. Roldán primer va substituir a Arrimadas com a portaveu al parc de la Ciutadella, on va compaginar la tasca d'Arrimadas amb Carlos Carrizosa, i ara la pot acabar substituint sent la número ú de Ciutadans per la província de Barcelona, la plaça que normalment ocupen els aspirants a la presidència del govern català.