Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Albert Rivera ja té clar el seu futur

El luxós regal que Albert Rivera hauria acceptat d'un important empresari

Kike Sarasola va cedir un pis a Rivera durant dos anys

Albert Rivera
Albert Rivera va viure gratis durant dos anys en un luxós pis del centre de Madrid | CatalunyaDiari

L'esportista i ara propietari de la cadena d'hotels Room Mate, Kike Sarasola, va cedir un pis de  319 metres quadrats en ple centre de  Madrida Albert Rivera durant dos anys. Segons publica 'Eldiario.es', Rivera no tenia cap contracte amb els propietaris de la casa, sinó que era el mateix Kike Sarasola, el llavors arrendatari del pis, el que es feia càrrec de pagar el lloguer

Luxós pis al centre de Madrid

L'habitatge en qüestió va ser el lloc de residència de Sarasola, el seu marit i els seus fills fins l'any 2016. Es tracta d'un luxós pis situat al carrer Barquillo de Madrid, en una de les millors zones de la ciutat propera al Congrés dels Diputats, la plaça Cibeles i el Parque del Retiro

El pis compta amb quatre dormitoris, tres lavabos, una sala d'estar, un ampli menjador per a més de 12 convidats, una cuina i un segon menjador 'office' més petit. El dormitori principal  té un lavabo propi suite, vestidor, i tres balcons que donen a la Plaza del Rey. L'habitatge està valorat en més de dos milions d'euros.

Relació de Kike Sarasola i Albert Rivera

L'empresari va fer campanya per Ciutadans durant molt de temps, i inclús va participar en mítings juntament amb Albert Rivera. Sarasola sempre ha mostrat la seva admiració cap a l'exlíder de Ciutadans, i fins i tot va dedicar-li unes paraules l'any 2014 al seu perfil de Twitter: «Necessitava il·lusionar-me de nou. Per fi algú em torna la il·lusió. Es diu Albert Rivera, transparent i valent». 

Segons explica 'Eldiario.es', l'empresari cedia el pis ocasionalment als seus amics. Entre aquests es troba Albert Rivera, el qual va viure en aquest habitatge des de mitjans del 2016 i fins a finals del 2017, quan es va traslladar a un xalet a la urbanització de Pozuelo d'Alarcón (Madrid).

L'hoteler assegurava que «tots han pagat i tenen la seva factura sempre», però al preguntar pel preu que pagava Rivera, el cert és que no consta que pagués cap lloguer.