Díaz Ayuso vol portar el Mobile World Congress a Madrid

La presidenta de la comunitat diu que han demostrat que estan «preparats» per qualsevol esdeveniment

La presidenta de la Comunitat de MadridIsabel Díaz Ayuso, diu que farà tot el que estigui a la seva mà per portar el Mobile World Congress (MWC), que actualment se celebra a Barcelona, a la capital espanyola. 

«Estem preparats per acollir el Mobile», ha assegurat la dirigent regional en un esmorzar informatiu, que ha organitzat Europa Press, a Madrid. Ha afirmat que Madrid ha demostrat amb la Cimera del Clima celebrada a la ciutat el mes de desembre que està preparada per acollir «qualsevol tipus d'esdeveniment» sigui quina sigui la seva «dificultat» i «magnitud».

Díaz Ayuso ha revelat que ja ha estat parlant «durant setmanes» amb organitzadors i ha criticat el tracte que se'ls dona per part dels polítics catalans. «Creiem que és un esdeveniment que es pot celebrar a Madrid i pel qual ja m'he interessat en altres ocasions», ha dit.

Una puntualització necessària

Després de les declaracions, però, fonts de la comunitat de Madrid han puntualitzat que no tenen com a objectiu que el Mobile surti de Barcelona i se'n vagi d'Espanya però que si ha de marxar, Madrid està disposada a acollir-lo. Barcelona té garantida l'organització de l'esdeveniment fins a l'any 2023.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari