IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

URGENT

☕ Salut veu «difícil» reobrir bars i restaurants a Catalunya per no «allargar l'agonia»

ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya confirma més de 5.000 nous casos de Covid-19

El major Trapero envia una carta al cos dels Mossos després de ser cessat

«Amb vosaltres el concepte de servidor públic pren la seva veritable significació»

Josep Lluís Trapero entre aplaudiments dels assistents a la inauguració del curs acadèmic de l'ISPC aquest divendres.
Josep Lluís Trapero entre aplaudiments dels assistents a la inauguració del curs acadèmic de l'ISPC. | CatalunyaDiari.cat

El major dels Mossos d'Esquadra, Josep Lluís Trapero, ha estat cessat aquesta matinada, després que el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) ho publiqués, juntament amb la cessió del Govern i de diversos alts càrrecs de la Generalitat. Per tal d'acomiadar-se, el major Trapero ha volgut enviar una carta a tot el cos dels Mossos d'Esquadra, la qual comença explicant que se li ha comunicat el seu cessament i que «No és un dia fàcil per a mi». El major demana «comprensió» si les seves paraules no «us satisfan plenament» o «si trobeu en elles algun oblit o alguna manca de consideració. 

El major Trapero remarca la «tristesa» que sent es veu «abastament superada pel goig i la satisfacció en l'observació del que hem anat construint junts aquests últims anys». Trapero afirma que «hem treballat de valent, sovint amb una exigència que va més enllà que la funció pública que hauria de suposar», remarcant aquesta tasca malgrat la manca de mitjans i les retallades. «Amb vosaltres el concepte de servidor públic pren la seva veritable significació», ha dirigit als agents del cos. 

Josep Lluís Trapero remarca l'«íntima satisfacció» que sent, i declara que «el cos de Mossos d'Esquadra és avui una organització professional, moderna, eficaç, i amb una ambició constant d'excel·lir en tot allò que fa». Segueix dient que el cos dels Mossos és una organització «confiable, especialitzada» i amb un comandament que «assumeix les seves responsabilitats dia a dia». A més, recorda que els seus valors es manifesten en «el dia a dia de la funció policial», i no en «els discursos». Diu que el canvi cultural en l'organització té la premissa de «posar per davant al ciutadà». 

El major dels Mossos afegeix a la carta que vol demanar disculpes per «l'exigència poc compensada», i perquè «no sempre la defensa del Cos va impedir que patíssiu conseqüències i incomprensió». També demana disculpes «als que segur que heu tingut motius per considerar-vos oblidats o poc cuidats en l'organització». Malgrat tot, Trapero els insta a «continuar escrivint el futur» i demana als agents «—com sempre heu fet— lleialtat i comprensió envers les seves decisions». 

La carta que el major dels Mossos ha fet arribar als agents del cos.
La carta que el major dels Mossos ha fet arribar als agents del cos. | CatalunyaDiari.cat

 

Les paraules que el director dels Mossos ha dedicat als agents després de la seva cessió
Les paraules que el director dels Mossos ha dedicat als agents després de la seva cessió | CatalunyaDiari.cat

 


Comentaris

envia el comentari