IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Mango descarta traslladar la seva seu fora de Catalunya pel conflicte polític

La firma apunta que és un conflicte «essencialment polític» i ells es dediquen al comerç

Mango ha empezado a probar su nuevo sistema de pago con el móvil.
Mango descarta traslladar la seva seu fora de Catalunya pel conflicte polític | Cedida.

La firma de moda catalana Mango no es planteja traslladar la seva seu social i fiscal fora de Catalunya, segons ha assegurat aquest dijous el vicepresident executiu de la companyia, Daniel López. En la inauguració d'una nova botiga a Lisboa ha afirmat que aquesta qüestió «no està damunt de la taula», i ha recordat que la firma té la seu a Barcelona i que té presència en 111 països.

«El nostre posicionament, i el del 100% dels empresaris, és que el que es necessita és estabilitat, sentit comú, concòrdia, creixement i treballar per l'ocupació», ha manifestat. López ha considerat que el conflicte a Catalunya és «essencialment polític», per la qual cosa l'han de resoldre els polítics. «Per a nosaltres no és un tema polèmic perquè ens dediquem al comerç, a crear marca i a donar al client la millor experiència possible», ha afegit.

Descens de les vendes

En ser preguntat per si Mango ha percebut algun tipus de boicot, López ha afirmat que és «força impossible» respondre a això, ja que ha manifestat que el descens de les vendes a l'octubre es pot deure al fet que ha estat un mes excepcionalment calorós, la qual cosa afecta a la facturació dels comerços de moda.

Així mateix, ha assegurat que la marca no ha registrat «diferències significatives» entre les vendes a Barcelona i les de la resta de ciutats espanyoles a l'octubre. Ha indicat que el mes de setembre va ser molt bo quant a facturació i ha admès que octubre es va situar «fora de les expectatives» del sector des d'un punt de vista negatiu.

Millora dels resultats

Sobre els resultats per al conjunt de l'exercici 2017, López ha declinat avançar la previsió de la companyia sobre si tancarà amb beneficis de nou, després de registrar l'any passat els seus primers 'nombres vermells' de la seva història, amb 61 milions d'euros de pèrdues.

El vicepresident executiu de la multinacional catalana s'ha limitat a destacar que «la tendència és rellevantment positiva» tenint en compte els resultats del primer semestre, amb un increment de les vendes en 45 milions respecte al mateix període de l'any passat i del resultat brut d'explotació (Ebitda) en més de 30 milions.


Comentaris

envia el comentari