YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Manifestació al centre de Barcelona contra la «repressió» als joves

Unes 4.000 persones han participat de la manifestació que rebutja la «criminalització» del moviment juvenil

Milers de persones es manifesten des de la tarda contra la «repressió» als joves
Milers de persones es manifesten des de la tarda contra la «repressió» als joves | Cedida

Unes 4.000 persones es manifesten des d'aquesta tarda al centre de Barcelona al crit de «El nostre jovent no es toca» i «No són violentes, són valentes». Sota el lema «Pels drets i les llibertats, prou repressió: No toqueu el nostre jovent», amb representants de sindicats docents i estudiantils i el cantautor Lluís Llach portant la pancarta, han corejat consignes com «No és violència, és autodefensa» per demanar la llibertat dels presos.

La manifestació, amb la plaça Universitat, com a punt de partida, ha estat convocada per entitats i sindicats de la comunitat educativa com la Intersindical-CSC, la Ustec, la CGT, el CAU-IAC, el Sindicat d'Estudiants, el Sepc, Docents per la República, Col·lectiu de Mares i Àvies per la República Catalana, Universitats pels Drets Civils, l’ANC i la FaPaC.

«Si toqueu els fills, trobareu les mares»

Crits com 'Si toqueu els fills, trobareu les mares' o 'Fora les forces d'ocupació' s'han sentit en una marxa que acabarà a plaça Sant Jaume després de recórrer el carrer Pelai, Fontanella i la Via Laietana. Els organitzadors han assegurat que la mobilització demostra unitat d'acció de la comunitat educativa per respondre a les actuacions policials de l'última setmana, una situació que per Koki Gassiot, membre del personal d'administració i serveis de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), es pot qualificar «terrorisme d'Estat» contra la ciutadania catalana.

També et pot interessar...


Comentaris
Patricia García Ventura
Tots son els nostres fills prou repressió, visca Catalunya lliure
Toni...
Ellos pueden hacer todo lo k quieran...quemar contenedores...robar en las tiendas...agredir ha los Mossos y policías..cortar carreteras como ellos no trabajan y dejar las calles destrozadas... lamentable y vergonzoso defender lo indefendible
Carmen
No se deberían ofender las fuerzas policiales por hacer humor con animales, Si no todo lo contrario, deberían sentirse orgullosos de ser comparados con el mejor amigo del hombre!!! Ellos acusan de terroristas a jóvenes y comparan a Cataluña con el país Vasco!!! Eso sí es ofensivo!!! Inclusive más para las víctimas de terrorismo y sus familias.y más teniendo en cuenta que hay muchos infiltrados en las manifestaciones,y por supuesto los hemos pillado!! Ellos más que nadie saben quiénes son,un poco más de sentido del humor y empatía por los perros!!

envia el comentari