Ciutadans es manifesta contra el govern madrileny, del qual forma part

El grup va donar suport a una protesta dels treballadors de Telemadrid contra el govern de Díaz Ayuso

Manifestació en defensa de Telemadrid, a Madrid, l'11 de gener de 2020.
Una imatge de la manifestació que van protagonitzar els treballadors de Telemadrid el passat dissabte. | Catalunya Diari

Dissabte va tenir lloc a Madrid la manifestació d'uns 200 treballadors de Telemadrid «en defensa d'un sector públic essencial» i per demanar que el Govern regional «deixi de posar les mans a l'empresa pública». El comitè d'empresa de Telemadrid i Onda Madrid va convocar la marxa, que va transcórrer entre la plaça de Jacinto Benavente i Sol davant del «greu deteriorament del nou projecte iniciat el 2015 amb l'aprovació d'una llei per blindar Telemadrid i Onda Madrid de les ingerències polítiques».

Segons la seva opinió, l'Executiu presidit per Isabel Díaz Ayuso «no permet que se substitueixin les baixes des de fa mesos, encara no ha autoritzat les retransmissions d'esport femení o Segona B de futbol que han vingut fent-se des de 2017 i tampoc ha autoritzat la despesa aprovada en el contracte programa triennal per a la imprescindible renovació tecnològica de l'empresa».

Ciutadans es manifesta en una marxa contra l'acció del govern del qual forma part

A la marxa hi van anar diputats de diverses formacions al costat dels líders autonòmics de CCOO i UGT: el PSOE, Més Madrid, Unides Podem... i Ciutadans. La participació d'aquesta darrera formació va causar sorpresa, ja que forma part del govern de la Comunitat de Madrid, en coalició amb el PP. En certa manera, doncs, Ciutadans es manifestava contra el govern del qual forma part. Una contradicció surrealista que no han trigat a apuntar a les xarxes socials i diversos mitjans de comunicació.

El diputat regional de Cs Ricardo Megías va apuntar en la marxa, donant ple suport als treballadors, que volen que prevalgui el concepte de veritable servei públic de Telemadrid, cosa que el partit «sempre han defensat», de manera que «té tot el sentit del món que Ciutadans estigui representant en aquesta manifestació».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari