Organitzen una manifestació davant del Parlament Europeu

L'objectiu és mostrar-se en contra del veto a Puigdemont, Comín i Junqueras

Més de 500 autocars sortiran de diferents punts de Catalunya per dirigir-se a Madrid
L'independentisme se'n va a Estrasburg   | ACN

L'independentisme torna a sortir del país, aquesta vegada per anar-se'n a França. Tal com ha avançat el diari 'Ara', els independentistes estan preparant una manifestació davant del Parlament Europeu, a Estrasburg.  L'objectiu principal és mostrar suport als eurodiputats Carles Puigdemont, Toni Comín i Oriol Junqueras, durant la sessió constitutiva de la cambra europea, per al dimarts 2 de juliol.

«No podem quedar-nos amb els braços plegats». Aquestes són les paraules d'alguns dels promotors d'aquesta nova trobada, que es mostren indignats després que el dimecres les autoritats de l'Eurocambra impedissin a l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont i a l'exconseller Toni Comín recollir les seves corresponents acreditacions com a càrrecs electes del Parlament Europeu, a diferència dels altres eurodiputats nous.

Expectatives altes

Els organitzadors d'aquesta manifestació volen convocar a «tots els demòcrates catalans, espanyols i europeus a manifestar-se davant del Parlament Europeu el dia 2 de juliol», i també demanen a l'ANC, a Òmnium i al Govern que abanderin «la manifestació més gran convocada per defensar els drets polítics i democràtics, tant de les persones que han estat escollides, com de les que els han votat».

#2JTotsAlParlamentEU

Tot i demanar el suport al Govern català i a les entitats culturals independentistes, els organitzadors tenen clar que tiraran endavant amb aquesta proposta de totes totes, per tal de defensar la democràcia i d'anar en contra de la vulneració dels drets polítics. Per tal de mobilitzar a la població i de procurar que la marxa sigui massiva, ja han creat una etiqueta a Twitter amb l'objectiu que el seu missatge arribi el més lluny possible: #2JTotsAlParlamentEU.

També et pot interessar...


Comentaris
Ramon fortet
Jo ving....

envia el comentari