Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Els manifestants radicals van intentar fer caure un helicòpter dels Mossos amb focs artificials

Els manifestants radicals intenten fer caure un helicòpter policial amb focs artificials

Les protestes a Barcelona han arribat a un punt àlgid, sense retorn, de violència extrema pels enfrontaments amb la policia

Cremen els primers objectes a Barcelona
Cremen els primers objectes a Barcelona | CatInfo

Les protestes a Barcelona estan arribant a un punt crític, de no-retorn. La reacció a la sentència del Tribunal Suprem sobre la qüestió judicial del procés independentista semblava que assoliria el moment més àlgid el mateix dia de la seva publicació, el dilluns 14 d'octubre. No obstant això, malgrat que la violència als carrers és minoritària, les tres nits des del coneixement de les condemnes protagonitzen les portades de tots els mitjans generalistes d'Espanya pels impactants episodis protagonitzats pel foc i les càrregues policials.

Ahir a la nit, els manifestants radicals van cremar cotxes, alhora que es viralitzaven, també,  imatges de diversos atropellaments a Tarragona per part de la policia. La violència injustificable per part de la desobediència civil va fer-se evident quan, cap a la primera hora de la matinada, els radicals van intentar fer caure un helicòpter de les forces de seguretat mitjançant focs artificials. A més, van llançar objectes amb àcid als agents.  

[predef]newsletter-catalunyadiari-general-351[/predef]

Manifestacions a Madrid

El sentiment, emparat, minoritàriament, per  la delinqüència coartada per la ideologia, va estendre's  fins a Madrid, on va tenir lloc una manifestació «antifeixista» per donar suport a la capital catalana. Les protestes a Sol, també marcades pels enfrontaments amb el Cos Nacional de Policia, van saldar-se amb cinc ferits lleus  —quatre manifestants i un policia.

També et pot interessar...