ÚLTIMA HORA

🚨 Les UCI es desborden a Catalunya tot i la millora d'alguns indicadors sanitàris

URGENT

🚫 El Govern allarga les restriccions contra la pandèmia a Catalunya

Una manifestant esclata contra Ana Rosa Quintana

La periodista és el centre directe de totes les crítiques

Un reporter d'Ana Rosa és increpat per una jove manifestant
Un reporter d'Ana Rosa és increpat per una jove manifestant | Telecinco

Ana Rosa Quintana torna a ser protagonista un dia més, en aquest cas per enfrontar-se a una manifestant que va començar a cridar i a insultar la presentadora de Telecinco. La periodista està vivint uns dies de moltes crítiques, a causa dels seus comentaris sobre la sentència.

Tot va començar durant una connexió en directe a una manifestació convocada per Tsunami Democràtic a través de les xarxes socials. 'El Programa de Ana Rosa' va enviar un reporter per cobrir la mobilització d'aquest col·lectiu.

«Ana Rosa, mentidera»

Tot just el periodista Miquel Valls es trobava informant dels fets a Barcelona davant de la Delegació del Govern, una de les manifestants el va increpar i va començar a cridar «Ana Rosa, mentidera» en repetides ocasions, impedint-li realitzar el seu treball.

«Vol fer-se famosa, deixa-la que tregui el cap i la vegin a la seva casa, que no passa res. Nosaltres sí que respectem la llibertat d'expressió de totes les persones», va comentar la presentadora des de plató. Tot seguit es va continuar amb la connexió i encara s'escoltaven alguns crits en contra de la periodista.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari