ÚLTIMA HORA

🚨 Les UCI es desborden a Catalunya tot i la millora d'alguns indicadors sanitàris

URGENT

🚫 El Govern allarga les restriccions contra la pandèmia a Catalunya

Vídeo: Un manifestant ferit després d'un atropellament dels Mossos a Tarragona

manifestant ferit tarragona
Manifestant ferit a Tarragona | Àngel Ullate
 

Segona nit de disturbis molt greus a la ciutat de Tarragona. En aquests moments l'entorn de la Plaça Imperial Tarraco i Marquès de Montoliu és un camp de batalla entre manifestants descontrolats que han incendiat contenidors, i tirat centenars d'objectes - entre els quals hi havia còctels molotov- i un centenar d'agents policials intentant dispersar la concentració i reestablir l'ordre al centre de la ciutat.

Una persona atropellada per un vehicle dels Mossos d'Esquadra

De moment, un manifestant ha caigut inconscient i es troba ferit mentre s'està esperant que arribi una ambulància al lloc dels fets. Les causes de les ferides encara es desconeixen tot i que podrien haver-se produït emmig de les corredisses per evitar les càrregues policials. Segons ha tranUna segona persona estaria també ferida per causes que encara es desconeixen tot i que segons ha transcendit, un vehicle dels Mossos d'Esquadra l'hauria atropellat mentre desarticulava una barricada encesa. 

Als carrers adjacents al lloc dels fets segueixen s'hi segueixen muntant barricades improvitzades i la situació segueix fora de control. Els manifestants s'estan movent per la zona de la Plaça Imperial Tarraco, Rambla Nova i carrers adjancents, els mateixos carrers on ahir a la nit es van produïr episodis similars.


Comentaris

envia el comentari