IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Valls: «Quatre anys més de Colau o d'independentisme acabarien amb Barcelona»

Segons l'exprimer ministre francès, la ciutat ha retrocedit 30 anys durant el govern de Colau i el mateix Valls es postula com el «canvi» que necessita Barcelona

Manuel Valls afirma que Ada Colau acabarà amb la ciutat de Barcelona
Manuel Valls afirma que Ada Colau acabarà amb la ciutat de Barcelona | CatalunyaDiari.cat

 

Manuel Valls lluita per ser el pròxim alcalde de Barcelona i s’enfronta contínuament a les crítiques per part d’Ada Colau. Per això mateix, doncs, Valls ha optat per contraatacar i l'ha assenyalat com la culpable que Barcelona s’hagi convertit en la ciutat més violenta del país i «quatre anys més amb ella acabaran amb la ciutat». L'exprimer ministre francès, però, ha anat un pèl més enllà per carregar contra els partits independentistes i el seu adversari més fort Ernest Maragall, candidat d’ERC, a qui ha acusat de ser «el candidat dels diners».

No obstant això, el mateix Valls es defineix com «el candidat de totes les elits» i afirma que és «el canvi» que necessita la ciutat de Barcelona. Si la ciutat comtal no recau a les seves mans, doncs, Manuel Valls ha assegurat que podria ser «exclosa de les grans ciutats del Mediterrani» i quedaria «al marge de la construcció europea».

Ada Colau, responsable de la «caiguda» de Barcelona

Parlant sobre el seu pas «contundent» per França, Manuel Valls ha assegurat que la decisió de tornar a Barcelona és «molt personal» i vol que es respecti, ja que té moltes ganes de tornar a «una ciutat que l’encanta». Ell prové d’una «família molt catalana», és català i barcelonès, «però també espanyol, francès i europeu» i realment creu que «Barcelona ha de ser generosa» perquè «els ciutadans ho són i els dirigents haurien de ser-ho més».

Ada Colau és la responsable del declivi de Barcelona
Ada Colau és la responsable del declivi de Barcelona | CatalunyaDiari.cat

Finalment, doncs, el candidat a l'alcaldia de Barcelona ha conclòs que Ada Colau és la responsable que Barcelona «hagi retrocedit 30 anys» en els únics 3 anys que duu al capdavant de la ciutat catalana. 

Segons Valls, però, aquesta és una tendència que s'ha d'aturar, ja que «quatre anys més d’Ada Colau o d’independentisme acabaran amb Barcelona». Però ha afegit que no només serà un perill per la ciutat, sinó que també ho serà «per Catalunya, Espanya i, sense cap mena de dubte, per tota Europa».


Comentaris

envia el comentari