Manuel Valls, increpat en un acte a Barcelona

Un grup d'independentistes ha xiulat l'alcaldable per Barcelona en un acte al Raval

Manuel Valls, increpat durant l'acte al Raval de Barcelona
Manuel Valls, increpat durant l'acte al Raval de Barcelona | CatalunyaDiari.cat

Un grup de persones s'ha donat cita aquest matí en l'acte que Manuel Valls ha fet a Ciutat Vella per increpar-lo. Al fil de la qüestió, Valls ha acabat explicant: «Sóc conscient que una de les principals preocupacions dels barcelonins és la inseguretat». 

Valls no és benvingut al barri del Raval  

La intenció del candidat a l'alcaldia de Barcelona era una 'carta' als veïns de la ciutat, en aquesta ocasió els del barri del Raval, per demostrar que es preocupa i vols buscar solucions als seus problemes reals. L'exprimer ministre francès, però, s'ha trobat amb una rebuda hostil per part de veïns que argumentaven que una persona «feixista» no era benvinguda. 

Rivera acusa «els totalitaris independentistes»

Les reaccions polítiques no han trigat a arribar. Un dels màxims impulsor de la candidatura de Manuel Valls, el líder de C's, Albert Rivera ha culpat «als totalitaris independentistes» de l'atac contra el polític francès. Rivera ha demanat continuar lluitant conjuntament per la llibertat i la democràcia a tota Catalunya i tota Espanya

Valls parla d'imposar el debat al fanatisme

El propi implicat també ha donat el seu punt de vista a les xarxes socials. Segons Valls, «el debat ha d'imposar-se a la intolerància del fanatisme» i per això ha promès que treballarà per garantir un espai públic per tothom. 


Comentaris

envia el comentari