Manuel Valls fa campanya trobant-se amb veïns del barri de Sant Ramon, a Barcelona

El candidat a l'alcaldia de Barcelona ha escoltat les demandes dels habitants d'aquesta zona del districte de les Corts de Barcelona

Imatge de Manuel Valls en el seu recorregut pel barri de Sant Ramón de Barcelona
Imatge de Manuel Valls en el seu recorregut pel barri de Sant Ramon de Barcelona | Twitter (@manuelvalls)

Manuel Valls comença a fer els primers gestos per apropar-se als ciutadans dels quals vol ser el seu futur alcalde. El candidat a l’alcaldia de Barcelona ha mantingut una trobada amb veïns del barri de Sant Ramon, en el districte de les Corts. Ell mateix explicava en el seu compte de Twitter  com els habitants d’aquesta antiga zona industrial de la ciutat demanen «reconvertir les antigues fàbriques fabrils en nous equipament».

El polític francès ha compartit en la seva xarxa social dues fotografies d’un dels seus primers actes de campanya en els carrers de la capital catalana. Aprofitant la visita a aquesta zona de la ciutat, s’ha volgut pronunciar sobre com creu ell que s’haurien de condicionar els voltants de l’estadi del FC Barcelona. Valls assegura: «La transformació al voltant del Camp Nou és una oportunitat per guanyar zona verda».

‘Barcelona, torno a casa’, un llibre sobre els seus plans per la ciutat

Amb actes com aquest, l’exprimer ministre de França es vol donar a conèixer entre els seus possibles votants. Per aquest motiu, fa pocs dies també es va anunciar que publicarà un llibre: ‘Barcelona, torno a casa’.  En ell, Valls parla dels seus orígens i com té «unió vital i personal» amb Barcelona, ja que és la ciutat on va néixer, concretament l’any 1962 al barri d’Horta.

Manuel Valls parlant amb una veïna de les necessitats del barri
Manuel Valls parlant amb una veïna de les necessitats del barri | Twitter (@manuelvalls)

 

L’exmembre del partit socialista francès també fa un repàs a la seva trajectòria en el país gal. Recorda com ell és un polític amb «una formació basada en el republicanisme i en el socialisme». Amb aquesta base i «tota l’experiència guanyada» en la política francesa ha tornat a la seva ciutat natal per retornar-la «a la lliga de les grans ciutats globals».  

Primera aparició amb la seva nova parella en els premis Planeta

Aquesta mateixa setmana, l’alcaldable a la ciutat de Barcelona també s’ha deixat veure per primer cop amb la seva nova parella, l’empresària catalana Susana Gallardo. Valls i Gallardo, que és una de les principals accionistes de la farmacèutica Almirall, van posar plegats durant l’entrega dels premis planeta que va tenir lloc aquest dilluns 16 d’octubre.  

Imatge de Manuel Valls i Susana Gallardo en els premis Planeta
Imatge de Manuel Valls i Susana Gallardo en els premis Planeta | cedida

 

Manuel Valls fa oficial així la seva nova relació i un dels vincles que l’uneixen amb la ciutat. Així, es confirma una informació que va començar a difondre la revista francesa ‘Paris Match’ el passat mes d’agost. Les fotografies que va publicar aquest mitjà van fer que Valls els denunciés, ja que creia que violaven la seva privacitat.   


Comentaris

envia el comentari