YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

URGENT

🚨 Catalunya suma 1.490 nous casos de Covid-19 i 30 morts

Manuel Valls, en ser preguntat per Ciutadans: «Vostè és seriós?»

L’entrevistador li ha fet preguntes sobre la campanya electoral, entre molta tensió, i no pas sobre el seu llibre, ‘Barcelona, torno a casa’, que estava presentant en aquell moment

Manuel Valls s'ha enfadat en ser preguntat sobre Ciutadans i no sobre el seu nou llibre
Manuel Valls s'ha enfadat en ser preguntat sobre Ciutadans i no sobre el seu nou llibre | EFE

El candidat de Ciutadans a l’alcaldia de Barcelona Manuel Valls ha sigut el protagonista d’una entrevista molt tensa i breu amb el diari ‘The Huffington Post’, publicada aquest dimarts 30 d’octubre. En ella l’han preguntat sobre els narcopisos, un greu problema per la ciutat, i sobre el programa electoral, provocant que Valls s’enfadés perquè estava en la presentació del seu llibre ‘Barcelona, torno a casa’ i no pas en una entrevista sobre política.

L’entrevistador ha continuat insistint i, fins i tot, ha assegurat que ell no havia anat per fer-li preguntes sobre Barcelona o el seu llibre, sinó que per parlar sobre l’equip de Manuel Valls, ja que «va demanar l’entrevista a l’equip de campanya i no a l’editorial». En aquest punt, l’exprimer ministre francès ja s’ha començat a empipar per indicar inicialment que «aquí ens equivoquem d’entrevista...» i per acabar saltant: «Vostè és seriós? Ho és realment?»

Valls a l’entrevistador: «Vostè és seriós?»

En aquest punt, el periodista ha canviat una mica d’estratègia i li ha preguntat si sobre «política i la ciutat en general» podria parlar, obtenint una resposta positiva. No obstant això, la tensió ha crescut enormement quan ha recordat que en diverses ocasions Valls ha dit que «el nacionalisme i el populisme són els seus principals enemics», preguntant a continuació de quina manera és compatible amb Ciutadans, «un partit que es fa fotos retirant llaços, munta actes a Alsasua o situa el nacionalisme espanyol com l'eix central de les seves polítiques».

Manuel Valls amb la premsa.
Manuel Valls serà candidat a l'alcaldia de Barcelona | Catalunyadiari.cat

 

Manuel Valls ha respost amb una altra pregunta: «Vostè és seriós? Ho és realment?» i ha continuat definint el caràcter polític de Ciutadans, justificant que és «un partit que lluita per la unitat d’Espanya». La resta de l’entrevista no és menys tensa, ja que realment el candidat a l’alcaldia de Barcelona estava allà per parlar del seu nou llibre, que acabava de presentar al costat de Mario Vargas Llosa i on ha assegurat ser «el candidat de totes les elits».

Després de ser preguntat per algunes crítiques rebudes des de Ciutadans, sobretot del grup municipal, el que l’exprimer ministre ha volgut deixar clar sempre és que és un «candidat independent», ja que segons el dia és més «el candidat de Ciutadans», i potser en un altre, «s’allunya de Ciutadans». A més a més, també ha afegit que Barcelona «no és quelcom de partits» perquè per guanyar «cal sumar».


Comentaris

envia el comentari