Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Maragall acusa Colau d'«enganyar»: «El tripartit d'esquerres és un pur artifici»

Ernest Maragall carrega contra Colau per no assistir a la manifestació independentista

El president d'ERC a Barcelona reclama a l'alcaldessa que rectifiqui i que l'acompanyi a la gran mobilització d'aquesta tarda

Maragall acusa Colau d'«enganyar»: «El tripartit d'esquerres és un pur artifici»
Ernest Maragall carrega contra Colau per no assistir a la manifestació independentista | Catalunya Diari

Ernest Maragall, president del grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, i representant amb més vots a les darreres eleccions municipals, ha criticat la decisió de l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, de no assistir a la manifestació independentista d'aquesta tarda.

En una entrevista a 'Betevé' del passat dilluns,  l'exconseller del Govern de la Generalitat, va retreure a l'alcaldessa que convertís l'Ajuntament del país en un «element marginal» en la defensa dels drets i les llibertats, i va valorar la decisió de Colau de no mobilitzar-se aquest 11 de setembre, com un «error personal greu». Tanmateix, un error que insistia es podia rectificar: «Anem-hi junts, siguem-hi. No li demano que es faci independentista».

Sense notícies dels pressupostos municipals

El líder dels republicans a la ciutat comtal, també va parlar dels pressupostos de l'Ajuntament, recordant que ell mateix es va oferir a l'alcaldessa per aprovar els pressupostos, però que  sembla ser, que per «interessos partidistes» no havia tingut resposta dels Comuns.

En aquest sentit, Maragall declarava confiar que «que l’interès general s’imposi sobre la batalla partidista», i afirmava que la seva voluntat que l'acord muncipal es doni també al Palau de la Generalitat.

També et pot interessar...