Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jutge Manuel Marchena

Marchena, premiat pel judici del procés

Rebrà demà el III Premi Confilegal en la categoria 'Independència'

Jutge Manuel Marchena
Marchena, premiat pel judici del procés | ACN

El jutge Manuel Marchena, que va ser l'encarregat de sentenciar el judici del procés, rebrà demà un premi, juntament amb la resta de magistrats, per «haver conduït un judici molt difícil de forma independent i ferma». Així ho han decidit 18 membres del jurat que atorgaran el III Premi Confilegal en la categoria 'Independència'. Aquest premi el va rebre l'any passat Pablo Llarena, qui també va ser instructor de la causa del procés.

Per tant, segons ha avançat 'El Nacional', Manuel Marchena, Andrés Martínez Arrieta, Juan Ramón Berdugo, Luciano Varela, Antonio del Moral, Ana Ferrer i Andrés Palomo rebràn demà el premi en un acte que se celebrarà a l'Hotel Palace de Madrid.

No és el primer premi que rep pel judici del procés

Aquest no és el primer premi que rep Marchena. Al maig, el Col·legi de Procuradors de Madrid li va atorgar el 'Premi Balança d'or 2019' per, entre altres mèrits, la «màxima transparència» durant el procés judicial contra els líders independentistes

Del magistrat, de 60 anys,  van destacar la seva trajectòria en la judicatura, els seus mèrits i la seva aportació a «ressaltar la realitat de la justícia mitjançant l'aplicació de la màxima transparència». 

També et pot interessar...