Marhuenda voldria il·legalitzar els partits independentistes

El periodista creu que una altra opció per «acabar amb la broma dels independentistes» seria acabar amb l’autonomia

Francisco Marhuenda, a la redacció del diari 'El Mundo'
Francisco Marhuenda, a la redacció del diari 'La Razón' | Cedida

Si hi ha una persona que mai ha dubtat en mostrar-se radicalment en contra de la independència de Catalunya és el periodista Francisco Marhuenda. Moltes de les seves afirmacions han generat molta polèmica i, fins i tot, alguna vegada han estat fora de lloc. Ara, el director de 'La Razón' ha tornat a pronunciar-se sobre la situació política que es viu a Catalunya, assegurant que «s'ha d'acabar amb la broma dels independentistes».

Per a fer-ho possible, Marhuenda considera que hi ha dues formes de poder-ho dur a terme: «Il·legalitzant els partits independentistes o suspenen l'autonomia de Catalunya». I és que el periodista assegura que «a Catalunya els constitucionalistes són insultats i denigrats. Els llaços grocs no són llibertat d'expressió, sinó una part de la campanya contra l'Estat».

«S'ha d'il·legalitzar els partits que han promogut un cop d'Estat contra la democràcia. I suspendre l'autonomia. Els llaços no són llibertat d'expressió, sinó part d'una campanya orquestrada», ha insistit, apuntant que «a Catalunya res és normal: s'agredeix una dona i no passa res i els mossos identifiquen als que porten tisores (armes de destrucció massiva com tothom sap)».

Ja va titllar Trapero de «fill d'un taxista acomplexat de Valladolid»

Aquesta no ha estat la primera ni segurament l'última vegada que Francisco Marhuenda critica sense complexos tot allò que tingui a veure amb l'independentisme. Fa uns mesos, el director de 'La Razón' va optar per faltar el respecte al major dels Mossos Josep Lluís Trapero després que aquest acabés de declarar a l'Audiència Nacional.

Al programa 'Espejo Público', el periodista català va deixar anar sense cap vergonya que «Trapero és fill d’un taxista acomplexat de Valladolid». Aquesta afirmació, però, no va quedar aquí i Marhuenda també el va voler comparar amb Antonio Tejero, el militat que va assaltar el Congrés dels Diputats el 23 de febrer de 1981, assegurant que aquest últim «no volia destruir Espanya».


Comentaris

envia el comentari