Mariano Rajoy arriba 50 minuts tard en el seu primer dia de feina com a registrador de la propietat

L'expresident del govern espanyol ha decidit esmorzar i fer una passejada abans de fer res

Imagen de Rajoy atendiendo a la prensa en su lugar de trabajo.
Imatge de Rajoy parlant amb els periodistes a la seva feina | Cedida

El ja expresident del govern espanyol, Mariano Rajoy, s'ha incorporat aquest dimecres, 20 de juny, a la seva feina. En concret, l'exlíder del Partit Popular ha decidit recuperar la seva plaça anterior com a registrador de la propietat, a Alacant. Cal dir, però, que Rajoy ha tingut un petit incident en el seu primer dia: ha arribat 50 minuts tard. 

El motiu és que l'expresident ha dedicat dues hores a passejar, i també a esmorzar a la platja de la localitat. Una de les diferències en la seva imatge, però, ha estat la falta de la corbata, que ahir dimarts sí que portava. Només arribar, Rajoy ha estat assaltat per diversos periodistes, curiosos per veure l'expresident a la seva feina. «M'he retirat de la política i torno on estava. No estic nerviós pel meu primer dia de feina», ha assegurat Mariano Rajoy, que no ha volgut parlar sobre el seu o la seva successora al capdavant del PP. 

Una nova vida de l'expresident

Cal dir que va ser ahir mateix que Rajoy va arribar per prendre possessió del seu lloc de treball, i també per conèixer els seus nous companys en el despatx d'atenció al públic del registre de propietat número 1. Durant aquell dia, va passar gran part del temps al despatx, després d'arribar amb un tren a Alacant poc abans del migdia. Cal dir que el seu horari laboral serà de nou del matí a cinc de la tarda, com qualsevol altre treballador, i tindrà un total de set persones a càrrec. 

Imagen de Rajoy junto a Francisco Riquelme.
 Mariano Rajoy al costat de Francisco Riquelme | Cedida

 

Treballa amb Francisco Riquelme, un amic personal

Cal dir que, després de saber-se que Mariano Rajoy tornaria a la seva plaça de registrador, tothom volia saber què passaria amb la persona que ha ocupat el lloc fins ara, Francisco Riquelme. Doncs bé, l'home, que fins ara ha dirigit el registre de la propietat número 1 d'Alacant, ha explicat que treballarà amb total normalitat. 

«Demà ha d'estar treballant aquí, amb normalitat. Avui ha pres possessió d'acord amb la llei, i ha conegut el personal, un total de set treballadors, que l'han saludat un a un», va afegir dimarts. Val a dir, això sí, que Riquelme és un amic personal de l'expresident, que està encantat de col·laborar amb ell. 


Comentaris

envia el comentari