Mariano Rajoy torna a la seva plaça com a registrador de la propietat a Santa Pola

Aquest dimecres s'incorpora a la seva nova feina en un horari de 09.00 hores a 17.00 hores

Muere un escolta de Mariano Rajoy en un accidente de moto
Mariano Rajoy s'incorpora a la seva plaça de registrador de la propietat | cedida

Després de renunciar al seu escó al Congrés i deixar la presidència del Partit Popular, Mariano Rajoy està disposat a tornar a la vida quotidiana que tenia abans d'entrar en el món de la política. Per això, l'expresident espanyol va sol·licitar el reingrés al cos de registradors de la propietat.

Francisco Riquelme, la persona que ha ocupat de forma interina la seva plaça des de 1989, ha anunciat que aquest reingrés es farà aquest dimecres 20 de juny. Així, Rajoy tornarà al seu treball a Santa Pola, Alacant, al qual s'haurà d'incorporar a les 09.00 hores, com la resta dels seus companys.

«Demà ha d'estar treballant aquí, amb normalitat», avançava Riquelme. En aquest sentit, afegia que aquest dimarts ja «ha pres possessió d'acord amb la llei i ha conegut al personal», referint-se als que seran els seus companys de feina.

Mariano Rajoy, com un treballador més

rajoy
Imatge d'arxiu de Mariano Rajoy | Cedida

 

Mariano Rajoy compartirà el seu dia a dia amb set empleats que ja va conèixer personalment aquest dimarts, saludant-los de manera individual. Francisco Riquelme va assegurar que l'expresident està «encantat» de tornar a la seva vida anterior i de «col·laborar» amb el nou equip.

«Tenia ganes d'incorporar-se a la seva vida normal i privada», va afegir qui ocupés el lloc de l'expresident, qui és també el seu amic. D'aquesta manera, l'expresident del govern espanyol farà el mateix horari que qualsevol funcionari de dilluns a divendres, marxant els caps de setmana a casa a Madrid.

De nou del matí a cinc de la tarda

En referència a l'adaptació de Mariano Rajoy, Francisco Riquelme ha assegurat que «es posarà al dia» fàcilment. En aquest sentit, ha qualificat l'expresident com «una persona intel·ligent», qui s'acomodarà ràpidament a la seva plaça.

«Demà ha d'estar aquí en l'horari de registrats, que és de 09.00 hores a 17.00 hores, al públic», ha afegit l'amic de Rajoy. En aquesta reincorporació, Riquelme s'ha convertit en la seva ombra, acompanyant-lo en tot moment en el seu primer dia a la localitat alacantina.

Malgrat això, ha assegurat que entre les seves converses no s'ha inclòs valorar la situació actual del país, ja que com ha reconegut Riquelme, «jo, de política, amb els amics no parlo», de manera que no ha volgut aprofundir més sobre el tema.


Comentaris

envia el comentari