Enxampen Mariano Rajoy dinant en un restaurant durant la moció de censura

L'encara president de l'executiu espanyol podria estar vivint les seves últimes hores com a president

Mariano Rajoy abandona el Congreso de los Diputados
Mariano Rajoy abandona el Congrés | Cedida

Mariano Rajoy és entre l'espasa i la paret. El cap de l'executiu espanyol podria estar vivint les seves últimes hores com a president del Govern, però això no li impedieix prosseguir amb la seva vida amb aparent normalitat. De fet, el seu to al llarg del matí ha estat d'allò més correcte i és per això que aquest continua fent com si res. 

Al fil d'aquesta informació, el mitjà ‘El Plural’, ha confirmat que Mariano Rajoy es troba dinant en un restaurant de Madrid des d'on estaria debatent el que passa avui al Congrés dels Diputats amb el seu ventall de ministres de confiança.

Mariano Rajoy, en «parador desconegut»

L'absència del Mariano Rajoy a l'hemicicle espanyol ha generat una enorme controvèrsia entre els presents. Tant és així, de fet, que Alberto Garzón, cap de files, d'Izquierda Unida, es preguntava irònicament si aquest es trobava a la «Sarsuela» o al «despatx d'Albert Rivera».

En aquest sentit, advertia del «parador desconegut» del president del Govern, afegint que la moció de censura pel cas Gürtel tenia molts números de tirar endavant. 

La periodista Lucía Méndez, però, ha sortit al pas de les declaracions assenyalant que «fonts oficials de la vicepresidència del govern» havien informat que «no sabem on és el president del govern».

Cal assenyalar, finalment, que un altre dels polítics 'desapareguts' és Albert Rivera, de Ciutadans. 


Comentaris

envia el comentari