Mariano Rajoy tanca l'últim acte de l'any desitjant un bon 2016

El president ha parlat en l'acte d'inauguració del pont de Rande de Pontevedra

Mariano Rajoy continua sense deixar indiferent a ningú. El president del govern espanyol és una d’aquelles personalitats que, sempre que parla, capta l’atenció de tothom. I precisament per això, quan rellisca o s’embolica amb alguna de les seves declaracions, aquest passa a la primera plana informativa.

Això és, de fet, el que li ha passat avui. Aprofitant l’acte d’inauguració del pont de Rande de Pontevedra, el president s’ha equivocat altra vegada i ha desitjat un bon any 2016, enlloc d’augurar una bona entrada d’any 2018.

Prèviament, el gallec havia aprofitat la inauguració del pont en qüestió per explicar que «necessitem ampliar ponts que uneixen i no separen, gràcies al compromís que compartim amb Galícia, amb Espanya i amb Europa».

Finalment, però, el president ha errat mentre deia: «Acabo desitjant-los a tots vostès i a les seves famílies el millor per al pròxim any 2016».

Una més de Rajoy

Els errors de Rajoy ja són un clàssic. «I la europea?», «Els catalans fan coses» o «és el veí qui tria l’alcalde i és l’alcalde qui vol que siguin els veïns l’alcalde», són algunes de les relliscades més populars del president de l’Estat espanyol.

No és estrany, doncs, que ara Rajoy s’hagi tornat a instal·lar al focus de les crítiques després de l’enèsim error que ha tingut. Així mateix, les xarxes socials, com no podia ser d’una altra manera, han fet mofa del president.


Comentaris

envia el comentari