Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Grande-Marlaska demana a PP i Cs que «no creïn alarma» amb la inseguretat a Barcelona

El ministre de l'Interior en funcions defensa que l'executiu espanyol treballa per incrementar el nombre d'efectius policials a Catalunya

Fernando Grande-Marlaska és el ministre de l'Interior en funcions   | Cedida

 

El ministre de l'Interior en funcions, Fernando Grande-Marlaska, ha demanat a PP i C's que «no creïn alarma» amb la inseguretat a Barcelona i ha argumentat que l'estat espanyol és «un país segur». Grande-Marlaska ha defensat, preguntat per diputats d'ambdues formacions durant la sessió de control al govern espanyol d'aquest dimecres al Congrés, que  l'executiu espanyol treballa per incrementar el nombre d'efectius de Policia Nacional i Guàrdia Civil  després que el govern de Mariano Rajoy retallés 12.000 places.

«És una realitat que viu Barcelona» expressa Marlaska

«No és una qüestió d'un mes o de dos, és d'anys no treballant en matèria de seguretat», ha assegurat, i ha reivindicat que  els socialistes estan «afrontant» la qüestió. «És una realitat que viu Barcelona i no ho ocultem perquè la treballem i l'afrontem», ha dit Grande-Marlaska, que ha afirmat que en un any han augmentat en 800 els efectius a Catalunya i segueixen col·laborant amb Guàrdia Urbana i Mossos d'Esquadra.

Marlaska ha respost després que els diputats del PP i de C's li preguntessin si hi havia  crisi de seguretat a Barcelona, i sobre les  mesures previstes per acabar amb la inseguretat, en els seus torns respectivament.

També et pot interessar...