YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Marta Ferrusola pateix Alzheimer

La malaltia va ser diagnosticada pocs mesos enrere, i ara la família demana respecte així com preservar la seva intimitat

Marta Ferrusola
Marta Ferrusola pateix Alzheimer | CatalunyaDiari.cat

Molt males notícies les que arriben de l'entorn de l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol. Tal com recull en exclusiva 'El Món', Marta Ferrusola ha estat diagnosticada d'Alzheimer. En aquest sentit la família, que ha revelat que van rebre la notícia uns mesos enrere, ha demanat respecte per tal que es pugui preservar la intimitat de Ferrusola, la qual ha complert 84 anys avui mateix.

Actualment, i a conseqüència de la malaltia, la dona de Jordi Pujol està seguint el tractament oportú en una clínica especialitzada de Barcelona, on també la sotmeten a un rigorós control mèdic. Amb tot, sembla que fins al moment Marta Ferrusola ha pogut seguir el seu dia a dia amb absoluta normalitat, si bé el seu pronòstic resulta difícil de concretar.

L'Alzheimer, una greu i desconeguda malaltia

L'Alzheimer és una malaltia que, per motius que encara es desconeixen, provoca la mort d'una classe concreta de cèl·lules cerebrals: les neurones. A conseqüència d'això, la personalitat de qui ho pateix queda alterada, i a poc a poc i de manera gradual la víctima va perdent la memòria. Però no només això, i és que també es veuen afectades diverses capacitats, tals com aprendre, raonar i fer judicis, comunicar-se i, fins i tot, realitzar activitats quotidianes. 


Comentaris

envia el comentari