IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Tensa discussió entre Ana Rosa Quintana i Marta Rovira per les suposades amenaces de l'estat espanyol a Catalunya

La secretària general d'Esquerra es ratifica en les declaracions que va fer sobre els hipotètics actes de violència per part de l'estat

Entrevista d'Ana Rosa Quintana a Marta Rovira
Entrevista d'Ana Rosa Quintana a Marta Rovira | telecinco

 

Les declaracions que Marta Rovira va fer la setmana passada sobre un escenari de «violència extrema» i «morts al carrer» per part de l'estat espanyol continuen a l'ordre del dia. La secretària general d'Esquerra Republicana ha assegurat aquest dijous, 23 de novembre, que es ratifica en les declaracions que va fer el passat divendres a 'RAC1' explicant: «A les reunions polítiques a les quals jo assistia, es posava damunt de la taula aquesta informació per part del President i d'altres assistents d'altres agents polítics».

La parlamentària republicana, a més, ha volgut extreure una nota positiva del que va dir assegurant que «si el que vaig dir ha servit per arrancar el compromís polític i públic del Govern espanyol de cara a aturar un escenari de violència extrema en contra d'uns ciutadans que s'expressen de manera pacífica, ja és una bona notícia».

Rovira, que ha concedit una entrevista a ‘El Programa de Ana Rosa’, ha volgut insistir en la veracitat de les seves paraules explicant que «això ha estat reconegut per un munt de testimonis que han ratificat aquesta versió» i ha prosseguit: «Jo ja he sol·licitat a altres agents polítics que ho expliquin públicament, ja que els ciutadans de Catalunya es mereixen la transparència i la informació».

Ana Rosa no veu amenaces a Catalunya

Ana Rosa ha insistit en la possibilitat que es tractés d'una excusa del president: «¡Potser el senyor Puigdemont s'ho ha inventat! Potser el senyor Puigdemont havia de buscar d'alguna manera d'explicar les coses a vostès». La tensió en l'entrevista era ja evident, però Rovira ha explicat: «El senyor Puigdemont va exercir amb absoluta responsabilitat la seva tasca, que era posar damunt de la taula tots els avisos que li portaven».

Finalment, però, Rovira ha instat a la periodista Ana Rosa Quintana a repassar una hemeroteca que, segons assegura la republicana, és plena de «múltiples declaracions que juguen amb escenaris de violència proposats per l’exèrcit espanyol». No obstant això, la periodista s'ha mostrat a la defensiva i expressava: «Ho hem fet, senyora Rovira, i no ho hem trobat. De veritat, senyora Rovira, es fa una acusació al govern espanyol que mai s'ha produït».


Comentaris

envia el comentari