La dona de Forn, Laura Masvidal, sobre el vídeo de la presó d'Estremera: «És indignant i al·lucinant»

Masvidal ha reconegut que «no em molesten les imatges» i afegeix: «Mai havia vist el pati ni la cel·la de la presó»

Laura Masvidal, en una imatge d'arxiu
Laura Masvidal, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

«És molt greu que pugui sortir un vídeo així d’un lloc que està prohibit. Ho trobo indignant i al·lucinant». Aquestes han estat les taxatives declaracions de Laura Masvidal, dona de Joaquim Forn, hores després de la publicació d’un vídeo que mostrava com convivien els polítics catalans empresonats a Estremera.

Masvidal, qui ha remarcat que no acaba d’entendre com han pogut sortir a la llum les imatges difoses ahir pel ‘Diari ARA’, ha explicat: «La normativa a la presó és molt rigorosa i no ho acabo d’entendre. Les imatges, personalment, no em molesten; però sí que surtin amb no sé quina intenció».

«Mai havia vist el pati ni la cel·la de la presó»

Masvidal remarca que ella tampoc havia vist ni, evidentment, accedit a la zona del centre penitenciari on conviu Joaquim Forn. Masvidal, que ha estat entrevistada per ‘El Món a Rac1’, ha relatat: «La gent sap que són a la presó. Però jo no tinc dret a entrar a l’espai d’ells. Són moltes portes i moltíssima seguretat. Els espais per accedir a ells no són els comuns».

La dona de l’expolític de Junts per Catalunya i exconseller d’Interior —qui segueix a presó tot i desvincular-se definitivament de la vida política fa uns mesos—, ha explicat que «no acabo d’entendre la intenció de les imatges» i que, precisament per això, creu que «la presó ha de donar explicacions».

Joaquim Forn, en una imatge d'arxiu
Joaquim Forn, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

De fet, en aquest sentit, Masvidal explica la seva versió dels fets. «Jo mai havia vist el pati ni la cel·la. El vídeo està gravat per algú de dins, una persona de dintre, un company de mòdul o un funcionari. Si no, és impossible».

El vídeo de la discòrdia sobre Forn, Junqueras i Romeva

Donant classes, escrivint les memòries, fent esport o realitzant les tasques que els assignen. Així és el dia a dia d'Oriol Junqueras, Raül Romeva i Joaquim Forn a la presó d'Estremera, segons les imatges que va treure a la llum ahir el 'Diari ARA'. 

El vídeo, així mateix, va generar una gran controvèrsia entre el sector sobiranista, ja que van ser moltes les veus que van considerar la mala praxi de la gravació. 


Comentaris

envia el comentari