ARA MATEIX

Cremen cotxes al centre de Barcelona

VÍDEO

Un manifestant atropellat pels Mossos

Els membres de la Mesa de Junts per Catalunya no assistiran a una entrega de medalles a la Policia espanyola

Eusebi Campdepadrós, de Junts per Catalunya, ha anunciat la dràstica decisió
La mesa del Parlament, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

Part de la mesa del Parlament ha plantat a Enric Millo. De fet, aquest havia convidat a la delegació catalana comandada per Roger Torrent a assistir a una entrega de medalles a la Policia Espanyola.

 

Tot i això, els membres de Junts per Catalunya de la cambra catalana han optat per dir ‘no’ a la Delegació del govern espanyol a Catalunya. Segons reporta ‘El Nacional’, la mesa del Parlament ha enviat un clar missatge «no cal que ens convidin a res».

La taxativa resposta d’Eugeni Campdepadrós

Ha estat el membre a la Mesa de Junts per Catalunya, Eugeni Campdepadrós, qui ha explicat el succés. A través d’una piulada a Twitter, aquest ha al·legat els motius perquè els membres del Parlament de Catalunya han declinat la invitació.

 

«Els membres de la Mesa del Parlament de Junts per Catalunya hem rebutjat la invitació del Millo per anar a posar medalles a la Policia Nacional», ha explicat Camdepadrós mentre al·legava: «Han de demanar perdó per atacar ciutadans que només exercien el seu dret de votar».

 

Què recollia la invitació de la discòrdia?

 

La invitació de la Policia a la Mesa | Cedida

 

Segons ha fet públic el mitjà citat anteriorment, a la invitació d’Enric Millo, i del cap superior de la Policia a Catalunya, Sebastián Trapote, anunciaven la «imposició de condecoracions al Mèrit Policial i entrega de Reconeixements».

 

D’altra banda, la carta anava acompanyada d'una nota d’Enric Millo. L'acte, finalment, tindrà lloc el proper dimarts, 20 de febrer, i se celebrarà a l'Auditori del Fòrum.

 

El motiu: el 194è aniversari de la creació de la Policia Nacional.

Comentaris