YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

4 menors llencen pedres de grans dimensions a cotxes des del turó de la Seu Vella

Els agents van donar avís als pares dels nois, per tal d'informar-los dels fets i perquè se'n fessin càrrec

Un cotxe de la Urbana de Lleida | EUROPA PRESS

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar aquest dimarts al vespre al Turó de la Seu Vella de Lleida en rebre un avís d'una conductora a la qual uns nois havien llançat pedres de grans dimensions al seu vehicle des del turó. 

Els agents van localitzar aquests nois i van veure com llançaven pedres en direcció a la Ronda de la Seu Vella. Tot seguit, els van aturar per identificar-los i van comprovar que eren un noi de 13 anys, dos nois de 14 anys i un noi de 15 anys, tots veïns de Lleida. 

També portaven pots de pintura en esprai

També van observar que un d'ells, el noi de 13 anys, portava dos pots de pintura en esprai i tenia diverses taques de pintura a les mans. En ser requerit el noi va dir que havia fet una pintada en un mur, la qual cosa van comprovar els agents.

Els agents van donar avís als pares dels nois, per tal d'informar-los dels fets i perquè se'n fessin càrrec. Els agents van fer les denúncies corresponents als quatre nois per no respectar les normes de comportament a la via pública i al noi de 13 anys la denúncia per deslluïment de béns immobles d'ús o servei públic.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari