rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Mercedes Benz rep nombroses crítiques per publicar una imatge amb un llaç groc a Twitter

Molts usuaris han criticat el gest, ja que es tracta del color que els líders independentistes utilitzen per demanar la llibertat dels presos polítics

 

 

És ben sabut que les xarxes socials són una eina essencial per comunicar als nostres dies. El seu poder és enorme, i és que la penetració social que han tingut Facebook, Instagram o Twitter ofereix la possibilitat d'interactuar amb més gent de la que t'hauries imaginat mai. Ara bé, el fet d'exposar-te també pot comportar problemes, sobretot quan, sense voler, dones pas a una polèmica que pot allargar-se durant dies o fins i tot setmanes. 

 

És el que li ha passat a la coneguda marca de cotxes Mercedes Benz, que ha rebut nombroses crítiques després de la seva felicitació de Pasqua. El passat diumenge, a través del seu compte oficial de Twitter, Mercedez Benz ha volgut desitjar un feliç diumenge de Pasqua a tots els seus seguidors. «Des de Mercedes Benz us desitgem un feliç diumenge!», es podia llegir en la seva publicació, que anava acompanyada d'una imatge molt polèmica. 

Un llaç molt polèmic

En concret, més enllà de la normalitat de la felicitació, la marca també va compartir una imatge on es podia veure un ou de xocolata, típic d'aquestes dades tan assenyalades, que a dins amagava unes claus amb el famosíssim logo de la marca. Fins aquí res a destacar, si no fos perquè l'ou de xocolata porta un llaç groc, molt semblant al que els líders independentistes utilitzen per demanar la llibertat dels presos polítics. 

 

La polèmica imatge que li ha comportat moltes crítiques a Mercedes Benz | Twitter (@MBenzEspana)

 

Un detall que en qualsevol altre moment hauria passat desapercebut, però la realitat és que la societat espanyola ha acabat identificant els llaços de color groc amb l'independentisme. És per això que la marca ha rebut nombroses crítiques per part d'alguns usuaris, i de fet ha donat pas a una d'aquelles guerres campals que tan acostumats estem de veure a Twitter. Us deixem algunes de les reaccions: 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentaris