Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Mercedes Milà critica Felip VI pel seu discurs del 3-O

La periodista catalana li ha recriminat la seva actitud en una entrevista a 'Salvados'

 

Mercedes Milà ha demostrat al llarg de la seva carrera que no té pèls a la llengua i que diu les coses tal com les pensa. Aquest cop, la periodista ha concedit una entrevista a Jordi Évole pel programa 'Salvados' que s'emetrà aquest diumenge i no ha tingut problemes en comentar temes de l'actualitat, com la situació política a Catalunya.

 

En aquest sentit, l'expresentadora de 'Gran Hermano' s'ha mostrat molt crítica amb el rei Felip pel discurs que va pronunciar el 3 d'octubre, dos dies després de la celebració del referèndum a Catalunya, i li ha recriminat l'actitud que va tenir aquell dia.

 

«No pot fer el discurs que va fer. No ha de fer-ho perquè es va posar en contra a molta més gent a Catalunya de la que va aconseguir que l'aplaudís a Espanya. No ha tingut cap record per totes les víctimes d'una violència exagerada, absurda i ridícula ordenada pel ministeri de l'Interior el dia del referèndum que no podia ser referèndum però que va ser referèndum», ha dit Milà.

  

 

 

Li demana que sigui més empàtic

Això, però, no ha estat tot i ha volgut dirigir-se directament al monarca: «Vostè, a part de dir que hem de respectar la constitució, que ja ho sabem tots, ha de ser empàtic. Ha d'entendre que està parlant a un poble que està en unes circumstàncies complicades, posi's a la pell de l'altre i no sigui tan políticament correcte. Sigui més valent, no passa res. I si perd el seu tron, doncs ha arribat el moment», li ha dit Mercedes Milà.

 

També critica Cifuentes i Rato

Les crítiques contra Felip VI no han estat les úniques que Mercedes Milà ha deixat anar al llarg del programa. El Partit Popular també ha estat el centre de la seva ira, sobretot la presidenta de la Comunitat de Madrid Cristina Cifuentes.

 

«Per què dius que has fet un màster? Per què menteix dient que ha estudiat el que no ha estudiat? Però què els hi passa als del PP? De veritat, què els hi passa?», es pregunta la presentadora catalana.

Les darreres declaracions de Rodrigo Rato també han enfadat Mercedes Milà, que s'ha quedat molt sorpresa amb les seves paraules: «Que fort. És fortíssim. Rato dient que la gent havia de tenir confiança. Però 'qué cabrón. Qué cacho de cabrón eres, Rodriguito'».

 

Contraria a la independència

Tot i les crítiques a Felip VI pel seu discurs després de l'1-O, Mercedes Milà no s'ha amagat mai a l'hora de mostrar-se contrària a la independència de Catalunya. «És interessant que la gent voti, però també hi ha lleis que s'han de complir. No sóc independentista i sóc crítica amb els responsables que han deixat que això arribi on ha arribat», va dir fa temps en una entrevista.

Comentaris