Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La presentadora ha estat acompanyada per familiars i amics, que no han dubtat a abraçar-la

Mercedes Milà es mulla i envia un missatge a Pedro Sánchez

La presentadora catalana opina sobre el nou govern de coalició

Mercedes Milà, com no podia ser d'altra manera, se suma a la llista de famosos que diuen la seva sobre el nou govern de coalició de Pedro Sánchez. I el president surt ben parat en les paraules que la presentadora catalana li dedica al seu compte d'Instagram.

«Aconseguir formar govern semblava la quadratura del cercle i ho ha aconseguit. Contra tot pronòstic, Sánchez presideix un govern de coalició format per excel·lents persones», ha escrit la periodista, referint-se a la llarga negociació que acabaria finalment amb el pacte dels socialistes i Pablo Iglesias. En un missatge clarament de suport a Sánchez, Milà ha ressaltat la «capacitat d'adaptació» del president davant d'una «situació adversa».

Agraïda a Sánchez per «no tirar mai la tovallola»

El missatge de Milà és doncs un clar agraïment a Pedro Sánchez per «no tirar mai la tovallola». A més, la presentadora ha dirigit el seu optimisme «als qui desitgen que ho sàpiguen fer, que ho puguin fer, i que els ho deixin fer», referint-se als polítics al capdavant del nou govern, que tenen ara nous reptes per assolir.

 

També et pot interessar...