Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El líder de Podem, Pablo Iglesias, a la presentació del programa electoral de la seva formació (8/4/2019)

Un metge revela tots els detalls sobre la malaltia dels bessons de Pablo Iglesias

Els fills del vicepresident i Irene Montero tenen bronquiolitis

El líder de Podem, Pablo Iglesias, a la presentació del programa electoral de la seva formació (8/4/2019)
Els fills de Pablo Iglesias tenen bronquiolitis | Catalunya Diari

En els últims mesos s'ha especulat molt sobre una possible ruptura entre Pablo Iglesias i Irene Montero. Al vicepresident del Govern se l'ha vinculat amb altres dones recentment. La realitat és que cap dels dos ha confirmat ni desmentit la ruptura.

Tant Iglesias com Montero s'han mostrat molt units en les últimes setmanes pel bé dels seus fills, que estan delicats de salut. Els bessons de la parella es troben ingressats a l'Hospital Matern Infantil Gregorio Marañón a causa d'una bronquiolitis.

Els fills van néixer molt abans del previst, ja que el seu naixement es va produir en la setmana 27 de gestació. Després d'estar diversos dies malalts, els bessons, que ja tenen dos anys, han estat hospitalitzats. 'Jaleos' s'ha posat en contacte amb un pediatre que ha explicat en què consisteix aquesta malaltia. L'expert ha parlat sobre la possible gravetat de l'assumpte atès que els nens van néixer de forma molt prematura.

El citat mitjà informa que José Ramón Villa, pediatre especialista en pneumologia infantil, ha explicat la malaltia des d'un punt de vista genèric, ja que no coneix personalment el cas dels bessons.

«La bronquiolitis realment ja no és tan greu en el seu cas perquè els bessons ja tenen dos anys. L'antecedent de la prematuritat sí que pot ser important però si estan evolucionant bé no té per què ser greu», ha explicat en exclusiva per a 'Jaleos'.

Aquestes explicacions faran mantenir la calma a tots els que s'han preocupat per l'estat de salut dels bessons de la parella de polítics.

No és habitual que els nens ingressin per bronquiolitis en aquesta època

El pediatre també ha explicat a l'esmentat mitjà que no és habitual que s'ingressi als nens per aquesta malaltia, motiu pel qual veu estrany que aquests nens es trobin a l'hospital. No obstant això, els fills de Pablo Iglesias i Irene Montero han pogut ingressar a causa que són nens prematurs. «Si ingressen és perquè necessiten oxigen», ha afegit el doctor a 'Jaleos'.

El que molta gent es pregunta és com han pogut emmalaltir els dos alhora i de la mateixa malaltia. «Són dos germans bessons, petits, i que passaran molt temps junts. No és gens estrany i no em sorprèn que això hagi passat», ha dit el pediatre a l'esmentat mitjà. És possible que la parella hagi decidit ingressar-los per por que un possible contagi de Covid empitjori les coses. Recordem que Irene Montero va donar positiu durant el confinament i va estar pràcticament un mes donant positiu en els tests.