IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Miguel Ángel Revilla, proposa que es canviï la Constitució per solucionar el conflicte de Catalunya

El president de Cantàbria assegura que «va ser un error no deixar votar»

Imatge d'arxiu de Miguel Ángel Revilla.
Imatge d'arxiu de Miguel Ángel Revilla. | Cedida

El president de Cantàbria, Miguel Àngel Revilla, va opinar de forma contundent sobre la situació a Catalunya durant la seva visita a ‘El Hormiguero’. Revilla es va mostrar taxatiu i va assegurar que ell «hauria canviat la Constitució per buscar encaix». A més, el càntabre va afirmar que no deixar votar els catalans havia estat un «error» i lamentava: «li van carregar el mort a la Guàrdia Civil i a la Policia Nacional».

Tot i això, també va tenir paraules dures pel procés català i va assegurar que estava «condemnat al fracàs». A més va ressaltar que, si bé «no es pot permetre que se saltin les lleis, dos milions de catalans estan cabrejats amb Espanya i potser tenen algun motiu». «El 2006 van aprovar un estatut a Catalunya i el PP va posar urnes per treure-les. Si bé el text era molt similar a l'andalús, com que era català...», explicava.

No obstant això, el president de Cantàbria va voler advertir als catalans sobre les possibles conseqüències de la independència: «A Catalunya són més rics que els alemanys, és una potència, però la independència s'ho pot carregar tot».


Comentaris

envia el comentari