Miguel Ángel Revilla assegura que va ser «assetjat» per TV3 perquè parles «a favor del referèndum»

No obstant això, el president de Cantàbria va afirmar que a l'emissora catalana el deixen dir «el que pensa», a diferència de TVE que «ni em truquen»
Miguel Revilla parla sobre la pluralitat informativa a Espanya | Atresmedia

 

Miguel Ángel Revilla, president de Cantàbria, és un assidu col•laborador de televisió, qui permet entrevistes de qualsevol calibre en totes les emissores. El polític, que mai deixa indiferent a les seves declaracions, va passar per les càmeres de 'La Sextra Noche', amb Iñaki López, on, entre altres temes, va parlar precisament sobre l'actualitat televisiva a Espanya.

Va comentar la realitat que es viu en dues de les emissores públiques més comentades en les últimes setmanes, TV3 i TVE. Sobre la cadena catalana, va assegurar que, en l'última entrevista que va concedir, va ser «assetjat» en antena per tal d'aconseguir treure al líder autonòmic una frase «a favor del referèndum», encara que va confirmar que no ho van aconseguir.

 

No obstant això, va considerar que tota la polèmica que s'està produint al voltant de la televisió local no és justa, doncs reconeix que sempre que ha anat a col•laborar amb aquesta, li han deixat expressar-se lliurement, dient «el que pensava», a diferència del que van comentar sobre altres casos, com el mencionat amb la televisió pública de l'estat.

 

Miguel Revilla afirma que a TV3 el deixen parlar amb llibertat | Atresmedia

 

«A TVE ni em truquen»

Revilla també va parlar sobre la realitat informativa que es viu a Espanya en caràcter nacional. En aquest sentit, va aprofitar per atacar els mitjans públics nacionals, criticant a la televisió espanyola, de la qual va afirmar que «ni em truquen» per fer una entrevista, on pugui explicar el seu punt de vista polític i social, autonòmic o nacional.

 

«Quin delicte he comès? Serà que sóc un independentista perillós», va afirmar en to burlesc, reconeixent que les oficines centrals del mitjà públic no sap «ni on són». En aquest sentit, va afegir que espera que no s'intenti imposar un model similar al de TVE amb la televisió catalana, en cas de centralització, perquè si succeeix, «no apareixeré per allí».

 

En aquest sentit, va continuar la càrrega contra la televisió espanyola, afirmant que no el preocupa que no el convidin a participar amb ells, doncs considera que «no és model de pluralitat». «Hauria de ser-ho, és una cosa que paguem entre tots», va criticar el president càntabre, lamentant la poca objectivitat amb la qual s'estan emetent les informacions en les últimes setmanes.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris