Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
imatge arxiu militar

Militars de l'exèrcit «avisen» al Govern d'una possible actuació si aquest no «restableix l'ordre»

Donen de termini fins al pròxim 22 d'octubre, si no, actuaran

imatge arxiu militar
Els militars donen de termini fins al pròxim dimarts 22   | Facebook

Arran dels aldarulls que s'han estat vivint durant aquests últims dies arreu de Catalunya, han estat molts personatges polítics els que han demanat al Govern espanyol que actuï. En aquesta ocasió però la demanda la fan militars de l'exèrcit espanyol. En un comunicat, publicat a través del compte 'Tsunami Español', exigeixen al Govern que «enviï tots els mitjans i personal necessari de tots els cossos de seguretat de l'estat» per  restablir «l'ordre a Catalunya».

«Donem de termini fins al dimarts 22»

En el comunicat avisen al Govern que té fins al dimarts 22 d'octubre per prendre aquestes mesures. En cas contrari, hi haurà una reorganització de «militars units de diferents casernes de tot el nostre país» per sol·licitar dies de permís. D'aquesta manera, els militars «vindrem en massa a aplicar l'article 8 de la constitució espanyola».

L'escrit finalitza amb el següent missatge: «El dia que vam jurar bandera, vam jurar defensar el nostre país, als seus ciutadans i a la nostra bandera, encara que això ens costi la vida.  Catalunya no està sola».

També et pot interessar...