ÚLTIMA HORA

🚨 Les UCI es desborden a Catalunya tot i la millora d'alguns indicadors sanitàris

URGENT

🚫 El Govern allarga les restriccions contra la pandèmia a Catalunya

El Ministeri d'Interior detecta anarquistes alemanys i francesos durant les protestes

Els cossos policials mostren especial preocupació per l'aparició de menors

Cremen els primers objectes a Barcelona
Contenidors cremats a Barcelona | CatInfo

Un grup d'anarquistes violents alemanys i francesos han sigut detectats entre els radicals que van participar en les protestes de Barcelona. Els consideren un nucli important entre aquells que van actuar d'incògnit, utilitzar la violència i sembrar la por durant les protestes a Barcelona segons informen fonts del Ministeri de l'Interior a 'El Periódico'. Les primeres dades afirmen que aquest grup de persones són promogudes per grups antisistema vinculats a moviments anticapitalistes.

1.000 antisistema

S'estima que durant la nit del dimarts, al voltant de 10.000 manifestants van protestar davant la Conselleria d'Interior, dels quals uns 1.000 formaven part d'aquest grup antisistema. Els mateixos manifestants es van estranyar en veure la situació, ja que segons ells no s'identifiquen amb aquestes persones que utilitzen la violència.

  

«Poden ser alhora okupes, estar en un casal anarquista i pertànyer a un CDR», expliquen els cossos policials a 'El Periódico'. El que està clar, és que hi ha un grup de persones violentes que tenen la intenció de fer mal i destrossar els carrers. Tal com afirmen els agents, aquests grups podrien pertànyer a bandes anarquistes.

Preocupació pels menors

D'altra banda, les dades que la Policia i la Guàrdia Civil van recollint, coincideixen en el fet que les persones que participen en les mobilitzacions són massa joves, fins i tot menors d'edat. Només cal mirar els vídeos i veure com la majoria d'aquestes persones envolten els 18 anys. L'aparició d'aquests joves és un dels temes que més preocupen als policies.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari